петък, 30 юли 2010 г.

PTC сайтовете и кликането на реклами. Необукс и Кинемерк?

Здравейте приятели,

Казвам се Наско и се занимавам с PTC и необукс вече година и половина. Препоръчвам ви да прочетете тази моя статия подробно, защото от нея ще разберете много неща за PTC, които малко хора знаят (особено новаците). Неслучайно коментарите а края на тази статия са вече близо 200! 

В момента си докарвам по около 600$ всеки месец за около 30 минути на ден, работата не е нищо сложно и всеки може да бъде на моето място стига да поиска и да се потруди. Няма да те лъжа. Това не са сайтове за забогатяване и ти няма да станеш милионер с цъкане на реклами. PTC обаче може да ти донесе добри пари за сметка на малко отделено време. За първия месец печалбата ми беше около 3$ от всички сайтове, с които се занимавах. Още нямах опит и се бях регистрирал в много некоректни сайтове, които накрая не ми платиха (предимно бъкс-хостове). С времето се поориентирах бавно и постепенно и последният месец общо получих 562$ и 49 цента от всички сайтове, с които работя към момента. 

Със сигурност си се питал защо пък някой ще ти плаща, за да цъкаш на реклами?

Представи си, че компанията Ariel иска да рекламира продукта си и обещава на даден сайт (в този случай Необукс) да им дава по 2 цента за всеки човек, който гледа тази реклама през техния сайт. Необукс ти дава след това 1 цент, за да гледаш тази реклама в рамките на 30 секунди, след това можеш да затвориш прозорчето. Така накрая и ти, и Необукс и Ариел имате полза. Ти и Необукс печелите по 1 цент, а Ариел рекламира продукта си. Имай предвид, че числата са примерни, в някои сайтове дават повече, в други по-малко, има значение и колко дълго време трае рекламата.

* Получената сума на изгледана реклама е примерна. Има сайтове, в които получаваме по 2 цента на реклама, има такива, в които получаваме по 0,1.
Плащането става през сайтове за разплащане през Интернет - PayPal и AlertPay (ако случайно не си ги чувал, потърси информация в Google какво представляват и защо над половин милиард (500 милиона) души по цял свят ги ползват). Това са прави с цел по- голяма сигурност за потребителите, все пак аз лично не бих си дал номера на банковата сметка на сайт, за който не съм чувал и думичка, както беше в началото с Необукс. След като заработиш съответната сума пари ги пращаш на сметката си в PayPal или Alert (за да си направиш сметка там ти е нужен само имейл адрес). После вече ти сам си решаваш дали ще си получиш парите чрез чек, дали към банковата си сметка, дали към дебитна или кредитна карта. Аз лично ползвам дебитна карта Visa Classic и съм доволен.

Колко можеш да печелиш? Ето една проста сметка. Приемаме, че не си правил никакви ъпгрейди на акаунтите си и че твоите реферали също не са (това е най-лошия случай). Ако работиш със Сайтовете  от Системата Киненемерк (по-мое мнение най-добрата система за работа с PTC) ще можеш да печелиш по около 50 цента сам всеки ден и по около 10 цента от всеки свой реферал. Тоест ако да кажем имаш 50 реферала, това са ти 50*0,1=5$+0,50=5,50$ всеки ден, месечно това са ти 5,50*30=165$. Ако пък следваш и второто ниво на системата Кинемерк със същите тези сайтове плюс още 2-3 и със същия брой реферали (50) ще можеш да печелиш по 30$ от своята работа и по около 5$ на всеки свой рефрерал всеки месец. Това прави общо 30 + 5*50= 280$ месечно.

Какво е реферал? Има два вида реферали-директни и наемни. Ще дам един пример:



Директни реферали:

Иван има акаунт в Кликсенс и казва на приятеля си Гошко за сайта. Дава му своя референтен линк и Гошко се записва през него. След това за всяка реклама, която Гошко гледа Иван ще получава бонуси от Кликсенс, за това, че е довел Гошко в сайта, без Гошко да губи нищо от своята печалба. В този случай Гошко е директен реферал на Иван.
Ако Иван каже на Гошко за Кликсенс, но забрави да му даде референтен линк и Гошко отиде направо на сайта и се запише, тогава Гошко кликайки отметката „съгласявам се с условията на ползване и т.н.” става реферал под наем. Това означава, че сайтът има правото да дава Гошко под наем на други потребители, които заплащат да кажем 20цента, за да печелят бонуси от рекламите, които гледа Гошко за 1 месец. В този случай Иван не печели нищо, Гошко отново не губи нищо, но от неговите кликания на рекламите печели някой американец, испанец и т.н., вместо приятелят му Иван.

Наемни реферали:

Най-общо казано наемните реферали би трябвало да са реални хора (други потребители на дадения сайт), които ние да можем да наемам и да печелим бонуси от техните кликания. Сигурно си попадал на разни стратегии из интернет за това как ще започнеш с 3-ма такива, после 30, после 10000 и накрая ще печелиш по 50$ дневно....за съжаление реалността е доста различни. Наемните реферали във всеки сайт, който ги предлага не са реални хора а БОТОВЕ, генерирани от PTC сайтът. Както сам се досещаш собствениците на тези сайтове програмират ботовете по такъв начин, че да не кликат много и съответно повечето хора да не печелят нищо.

Много хора свързват PTC само и единствено с бъкс сайтовете (най-вече необукс), истината е обаче, че реално можем да печелим от доста други доказани и проверени програми. Необукс беше безспорният лидер допреди няколко месеца. На 13 март 2011 година собственикът на сайта реши да направи грандиозни реформи целящи набирането на повече рекламодатели, за да има повече реклами за гледане. За да бъде постигнато това  обаче бяха намалени драстично заработките на изгледана реклама от 1 цент на 0,1, за да може повече хора да искат да рекламират. За сметка на това вече имаме не 4, а около 30-50 реклами на ден за гледане. Доколко тази промяна е за добро или за лошо само времето ще покаже, аз лично от опитът, който имам съм скептично настроен. Хората не се занимават с PTC с идеята да кликат по 5 часа на ден като зомбирани и това е напълно нормално. Именно затова повечето сайтове предлагат по 5-10 реклами най-много. Останалото е свързано със събиране и работа с реферали, а всеки, който се е занимавал с това знае, че там са и истинските пари. Необукс бягат от този модел, което според мен в дългосрочен план ще допринесе за намаляването на броя на потребителите в сайта.

Жизнено важно е за всеки новак в PTC да разбере разликата между Типичните БЪКС сайтове и Класическите PTC!

Типичните Бъкс сайтове са тези, които създават лошата репутация на PTC програмите. Това са сайтове, които не работят с реални рекламодатели, а вместо това разчитат на самогенерирани реклами. Тоест вместо сайтът да бъде на печалба от изгледаните от някои от нас реклами, той работи на загуба. Обикновено типичните БЪКС сайтове рекламират програми, към които собственикът има акаунт и иска да натрупа реферали. Както сам разбираш в този модел сайтът работи на загуба и рано или късно е принуден да фалира като остави много хора излъгани и без да им бъде платено. Друго типично нещо за Бъксовете е това че предлагат наемни ботове (пърдон....реферали). По този начин те карат потребителите да инвестират пари в сайта. Така собствениците на тези сайтове ползват тези пари, за да платят на някои от нас, естествено в крайна сметка резултатът е същи....след 3-4 месеца сайтът вече е на загуба с много и фалира. Последното нещо, по което можете да познаете един такъв сайт е високото заплащане на изгледане реклама и фиксирания брой реклами дневно. Ако виждате 4 едни и същи реклами всеки ден и всяка от тях е за по 1-2 или повече цента можете да бъдете сигурни, че това е типичен БЪКС сайт. Известни такива сайтове са Buxto и Onbux. Единственият БЪКС сайт, които издържа и продължава да плаща и към момента е Необукс, но там въпреки наемните ботове се разчита предимно на реални рекламодатели и парите, които получаваме на изгледана реклама са доста по-малко.

Класически PTC сайтове работят с реални рекламодатели и имат стабилна и сигурна структура. Те не могат да фалират, просто защото винаги работят на печалба и съответно винаги изплащат всичко на нас потребителите. Недостатък е това, че тъй като има реални рекламодатели, съответно и парите, които получаваме на изгледана реклама са по-малко, обикновено между 0,1 и 0,5 цента, като разбира се си има и изключения. От друга страна позитивните неща са наистина много:
  • Можем да сме сигурни, че ще ни бъде платено винаги.
  • Има по-нисък минимум за теглене (обикновено по около 1$).
  • Има доста повече реклами дневно, зависи много от сайта, но има такива, в които имаме по 25-30 реклами всеки ден.
  • Можем спокойно да ги препоръчваме на други хора (наши потенциални реферали) без да се страхуваме, че ще ги излъжем и че накрая сайтът няма да им плати.
Известен слоган на някои от Класическите PTC програми е "Вие няма да забогатеете при нас, но ще ви бъде платено всичко на 100%!"
Ти ще си прецениш кои сайтове ще ползваш, аз лично работя с PTC сайтовете от Системата Кинемерк и съм много доволен. Накратко казано Кинемерк e система от 3 начина за печелене на пари от интернет, като на всяко следващо ниво печелим все повече и повече. Най-хубавото е, че на колкото повече хора помагаме, толкова повече печелим и самите ние, а вероятността да не ни бъде платено не съществува, просто защото в системата се ползват само дългогодишни и изпитани прорами. Първият начин (първото ниво) е именно PTC!

Ако имаш каквито и да е въпроси за каквото и да било свързано със системата Кинемерк или просто с PTC не се колебай да ми пишеш тук в блога или на имейл atanas.makedonski@abv.bg. Както можеш да се убедиш от многото коментари най-долу в статията (Към момента 185) аз съм винаги насреща и помагам на всеки с каквото мога. :)



Съвети:

1. Разгледай подробно сайта Проверени и сигурни PTC. Там ще намериш много полезна информация за почти всичко свързано с PTC, както и доклади за доста от сайтовете в мрежата. Има също така стратегии за развитие и увеличаване на доходите. 

2. Не се опитвай да мамиш като си правиш повече от един акаунт от един IP адрес, PTC сайтът ще ти изтрие акаунта. Бъди честен и коректен така както и PTC сайтовете ще бъдат към теб. 

3. Сложи си втора парола за сигурност, като и за двете не ползвай неща от рода на „12345” или „levski” . Направи си пароли от 10+ символа с комбинации от цифри и букви като например: „4i4omiima6kembe”. Не че някой ще се занимава с теб преди да започнеш да правиш поне по 25$ на ден, но повече сигурност никога не е излишна.

4. Не прави грешката на много хора да се отказваш в началото, когато парите са малко и още не можеш да събираш реферали. Разучавай сайтовете, а ако работиш със Системата Кинемерк карай нивата едно по едно и следвай съветите на човека, който те е насочил към системата (твоят учител).

5. Работи с Класически PTC сайтове, а не с БЪКС-ове. В крайна сметка много по-добре е да ти бъде платено малко, отколкото нищо.




Желая ти успех! Ако имаш каквито и да било въпроси, съмнения или неяснотии не се колебай да ми пишеш, влизам в блога и проверявам имейла си почти всеки ден. Можеш да ми пишеш на имейл адрес atanas.makedonski@abv.bg

...............................................................................................................................................................



..................................................................................................................................................................

За по-недоверчивите съм постнал скрийншотoве с доказателства за извършените плащания сайтовете.















274 коментара:

  1. Здравейте на всички и добре дошли в блога ми :) Ако имате въпроси свързани с темата ги задавайте тук, аз ще отговарям, когато влезна. Моля всички да пишат на кирилица, все пак сме българи и да оставят някакъв псевдоним различен от "анонимен", за да може да отговарям адресирано. Успех на всички и пак казвам, не се притеснявайте да питате :)

    ОтговорИзтриване
  2. а ти какво ползваш, пейпел или алерт? и още нещо как става така че ми се натрупват парите малко повече инфо ако може? Благодаря

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей и добре дошъл :) Аз лично ползвам PayPal и дебитна карта, просто при този вариант комисионните на банките и PayPal са най-ниски. Парите се натрупват с натрупването на рефералите. След като са минали 30 дни от регистрацията ти в Neobux и си направил/a 100 кликания на рекламки твоят референтен линк става активен и ти можеш да го даваш на приятели, познати и непознати, които също да започнат да печелят от този сайт. За всяко тяхно цъкане на рекламка Neobux ти дава бонуси, заради това, че те са дошли в сайта благодарение на теб. В същото време твоите реферали не губят абсолютно нищо от това. Така и ти печелиш, твоите приятели също. Това са "директни" реферали. Има също така и индиректни (наемни). Това са хора, които не са се регистрирали като реферали на никого в момента на записване. Приемайки условията на Neobux те се съгласяват да бъдат използвани като реферали под наем и други потребители да печелят от тяхните кликания. При тях обаче нещата са доста по- сложни и трябва да прочетеш повече информация по въпроса. Ето ти един полезен линк от форума на Neobux, там е обяснено почти всичко относно правилата на сайта и как точно работи той. http://www.neobux.com/forum/?frmid=7&tpcid=107483

    Препоръчвам ти да го прочетеш, ще ти бъде от голяма полза. :)

    ОтговорИзтриване
  4. направих всичко както беше описано но имам въпрос.
    видях 4 реклами и си получих парите, но как да ги прехвърля в AlertPay?

    ОтговорИзтриване
  5. Здравей :) Има минимум, който трябва да натрупаш, за да си изтеглиш парите, това се прави с цел да не губиш пари от комисионни. Минимумът за първото теглене е 2$, за следващото 3$ и така до 10$. За всяко следващо теглене след 9тото, което ще ти бъде при 10$ мнимумът ти ще бъде толкова и няма да се вдига. След като направиш 2$ отиваш на "your payment", ще можеш да избереш между AlertPay, PayPal и Neteller, след това просто натискаш ок, отиваш на акаунта си в AlertPay и парите са там :)

    ОтговорИзтриване
  6. dobre de, az se razrovih v neta i namerih dosta info za tva neobux i naistina qvno pla6tat i se pe4eli. are obsqsni mi oba4e kato tva sa tolkova lesni pari 6to vseki ne se zanimava s nego??? trqbva da ima nqkva ulovka i sym siguren v tva?? obqsnqvai!

    Batko vi;)

    ОтговорИзтриване
  7. Здравей :) Ще те помоля занапред да пишеш на български, за да може да бъде по- лесно и за другите да четат, а и все пак сме българи и си имаме език :) Относно въпроса ти, никъде не съм написал, че парите са лесни, процесът на събиране на реферали е дълъг и изисква търпение и време. Хубавото е, че веднъж след като се натрупат определен брой хора, които си довел в сайта ти печелиш доста повече пари, а работата е същата, цъкаш на своите от рекламки за не повече от 5 минути :)Миналия месец например аз спечелих само от Необъкс към 230$, а работата по сайта ми отнемаше по 5 минути на ден. :)
    Надявам се да съм отговорил на въпроса ти, успех!

    ОтговорИзтриване
  8. здравей, а как става присъединяването на други хора които увеличават приходите ти
    :)

    ОтговорИзтриване
  9. Здрасти и на теб :)
    Привличането на други хора, става като даваш на свои приятели, познати и т.н. референтен линк към Необъкс. След като си изпълнил 2 условия:
    1. Минали са 30 дни от регистрацията ти в Необъкс и
    2. Направил си най-малко 100 кликания на рекламки,
    модераторите на сайта приемат, че си сериозен потребител и ти дават възможността да привличаш други хора към сайта. Тоест, твоят референтен линк става активен. Когато ти го дадеш на някой друг и той се запише през него в сайта, след това за всяко негово/нейно кликане на рекламка ти получаваш бонуси от Необъкс, заради това, че ти си има казал за сайта. :)
    Иначе самият референтен линк можеш да намериш на "BANNERS", но преди да стане активен трябва да си изпълнил двете условия, иначе съответния човек няма да ти стане реферал. :)
    Успех и ако имаш други въпроси питай тук или на e-mail atanas.makedonski@abv.bg :)

    ОтговорИзтриване
  10. Sr. 4e ne pi6a na BG ama nqmam bg ezik na pc-to :S

    Tai kazva6 4e se pe4elqt pari ami to sigorno li e pla6taneto 4rez 4ek i bankova smetka ?

    ОтговорИзтриване
  11. Добро утре и добре дошъл в блога ми :) Печалбата е напълно сигурна, иначе защо щях да си правя блог и да го промотирам;) Именно за това съм сложил и скрийншотовете от PayPal и Alert. Аз лично ти препоръчвам PayPal, защото комисионните, които ти взимат са доста малки при пращането на парите към банкова сметка, дебитна/кредитна карта или чрез чек. Ако все пак се съмняваш потърси инфо в Google, има доста информация за Необъкс, просто защото сайта е доста известен и много хора го ползват :)
    Успех и ако имаш въпроси, питай :)

    ОтговорИзтриване
  12. Аз си направих рег преди няколко дни и си цъкам на реклами, но защо има само по 4 реклами на ден и засега съм събрала 20 цента :D Ще се увеличат ли, защото не виждам как ще изкарвам по 200$ на месец както казваш ти .. :) Мерси предварително за инфото.

    ОтговорИзтриване
  13. Здрасти :) Препоръчвам ти да прочетеш третия коментар в темата( 2ри написан от мен). Там съм разяснил горе-долу нещата с рефералите. Ако след това имаш въпроси питай пак :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  14. Еми ако нямам 18 години и ползвам на нашите картите и го правя може ли да ме хванат ?

    ОтговорИзтриване
  15. Значи акаунта ти в PayPal, Alert или Neteller трябва да е на името на човек навършил 18 години. Тоест ако си решил да прехвърляш парите на сметка или дебитна/кредитна карта на баща ти примерно, там трябва да въведеш негови данни, защото ако си въведеш твои няма да ти бъде изплатено нищо. PayPal например си проверяват всичките клиенти и при тях измами просто няма как да станат, тъй че не се опитвай да лъжеш;)
    Аз лично започнах с Необъкс, натрупах си сума над 10$ в PayPal, като там бях направил акаунт на баща ми и след това ги извиках с мама и им обясних с какво съм се занимавал и че съм изкарал пари, които трябва да прехвърля в тяхна сметка. Те ме гледаха малко тъпо в началото и след като им обясних още 3 пъти как съм ги изкарал и ги убедих, че вискчо е наред баща ми каза: "ОК, ще въведем една от моите дебитни карти, но първо ще си извадя всички пари от там за по-сигурно":D:D:D. После като видяха, че парите са там(в дебитната му карта), вече всичко беше наред и и досега си ги пращам към неговата дебитна карта. Важно е да видят, че си изкарал пари (ИСТИНСКИ). На възрастните им е малко трудно да си представят, че по кабел може да се изкарват пари...
    И така, това е от мен, ако имаш други въпроси питай, попрочети коментарите досега и линкът, който съм постнал, ще ти бъде доста полезно :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  16. уау, брех, тука няма нито един отрицателен коментар.... нали не си пишеш самичък всички коментари?

    ОтговорИзтриване
  17. Здрасти и добре дошъл :) Целта на опцията за коментарите е да отговарям на въпросите на другите хора, които имат желание да се занимават с това..не виждам особен смисъл аз да си пиша коментари :D:D:D
    Успех и ако имаш въпроси, питай, аз съм насреща :)

    ОтговорИзтриване
  18. НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА БЛОГА!!!
    Нецензурни коментари, както и такива, включващи обиди от расистки характер няма да бъдат одобрявани и толерирани.
    - Бай Хуй, ако искаш да пишеш глупости, може да ми ги пращаш на имейл адреса, но тук в блога такива неща няма да бъдат толерирани!
    ..............................................

    Атанас :)

    ОтговорИзтриване
  19. Коментаторо9 август 2010 г. в 3:03

    Привет Атанас,
    Исках да попитам няколко неща. Първото е дали аз сам трябва да направя някакви настройки на account-a си в Необъкс, за да виждам рекламите в extended view. Вторият ми въпрос е дали Paypal account-a трябва да е действащ при регистрацията в Необъкс или може да се направи и по-късно към посочения втори e-mail. Трето и последно - не разбрах дали само директните реферали влияят върху постъпленията на препоръчителя или и рефералите на рефералите също. Не знам дали се изразих добре, но имах предвид, ако аз поканя Гошо и той ми стане директен реферал, а той привлече Сашо и Пешо, техните кликове ще влияят ли върху моите приходи или съм прекалено меркантилен станал изведнъж:).
    Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване
  20. Здравей Коментаторо, добре дошъл в блога ми :)
    1. Рекламките са 3 вида: от по 15,30 и 60секунди. Това си зависи от сайта какви ще ти дава, но в началото като си "Standard member" обикновено имаш 4 рекламки от по 30секунди, за които получаваш 4 цента. Ако стоиш повече време в сайта от време на време се появяват и допълнителни рекламки от по 15секунди, но честно казано не си струва да си губиш времето в сайта само за някоя и друга рекламка;) Докато нямаш реферали и не можеш да набираш само влизаш нацъкваш си твоите за 3-4 минути и излизаш. Препоръчвам ти да попрочетеш във форума на сайта, доста е полезен и ще ти бъде от полза занапред. :)
    2. Не е нужно да имаш направен PayPal акаунт в момента на регистрацията си. Само трябва да дадеш имейл адрес. После, когато събереш пари и искаш да си ги изтеглиш трябва вече да си направиш акаунт в PayPal със същия имейл адрес, който си посочил в регистрацията :)
    3. Рефералната програма на Необъкс е от 1 ниво. Тоест, печелиш само от Гошо, но не и от неговите реферали. :) Също така има и реферали под наем. Всъщност тези, които печелят най-много от Необъкс печелят именно от тях, но там нещата са доста сложни и няма как да ти ги обясня в един коментар. Потърси информация в Google, във форума на сайта, има много и от различно естество :)
    Успех и ако имаш въпроси ми пиши тук или на имейл адреса ми :)

    ОтговорИзтриване
  21. здравей,
    пиша за две неща.
    първо, заглавието на сайта ти и се струва малко сгршено - Парите в интренет - ако искаш, го поправи.
    и второ, искам да питам, ти за колко месеца успя да достигнеш това ниво да печелиш 200 долара на месец от необъкс, и колко реферали имаш?

    ОтговорИзтриване
  22. Здравей и добре дошъл :)
    1. Благодаря за забележката, оправено е :)
    2. Към момента имам 224 директни и 100 наемни реферала. Иначе аз се занимавам с това от около 7 месеца. Първият месец печелих малко, защото нямах право на реферали. След това бавно и постепенно започнах да разпространявам. Първо на близки приятели и познати, после на други хора от училището ми и т.н. Но сериозно с промотирането започнах в началото на юни месец, просто защото дотогава ходех на училище, имах доста неща на главата и не съм имал много време :)
    Успех и ако имаш други въпроси, пиши :)

    ОтговорИзтриване
  23. Здравей,
    Искам да те попитам за две неща
    1. Ако някой ми се регистрира като реферал, трябвали да е активен /да гледа яко реклами/ или е достатъчна само регистрацията
    2. Когато някой ми стане реферал колко време ми е такъв - месец, година, ...... .
    Благодаря
    Слав

    ОтговорИзтриване
  24. здрасти имам питане ;) значи в pay-pal имах проблеми с регистрацията но както и да е в нео ми искат емаил на паи-пал ... проблема е че написах емаила си които би трябвало да е на паи-пал (същият на който съм се регистрирал) ако не се бъркам и ни6то не получих нито на емаила си нито на паъ пал няма съобщение :(

    ОтговорИзтриване
  25. Привет и на двамата :)
    ...........................................
    Към Слав:
    1. Ако някой ти се регистрира като реферал ти не получаваш нищо от самата регистрация, получаваш бонуси от сайта ако този човек клика на рекламките. Тоест ако Гошко се регистрира като твой реферал и не цъкне нито веднъж ти не получаваш бонуси за това, че си го довел в сайта. Ако пък е активен ти получаваш пари винаги, когато той гледа своите рекламки.
    2. Той е твой реферал докато е потребител на сайта. Тоест може и 10 години хипотетично. :)
    .............................................. ..
    Към Анонимен:
    Не знам дали разбрах точно какъв е проблемът, но ще се опитам да обясня от това, което рабрах :)
    1. На акаунта си в PayPal няма да получиш съобщение за регистрацията си в Необъкс, просто защото тях това не ги бърка по никакъв начин. Там ще получиш преведени парите си, които си заработиш в Необъкс. PayPal е просто сайт за интернет разплащане.
    2. На имейл адреса си ще получиш съобщение за регистрацията си и когато се регистрираш в Необъкс и когато си правиш акаунт в PayPal.
    Ще имаш някакъв активиращ код, за да потвърдиш, че този имейл е твоят. :)
    3. Дори и да имаш моментен проблем с PayPal не се притеснявай, защото акаунта ти там ще ти трябва в момента, когато ще си изтеглиш спечелените пари, а не сега :)
    ...............................................
    Успех и на двамата и ако има нещо ми пишете тук или на atanas.makedonski@abv.bg :)

    ОтговорИзтриване
  26. от неразбрания ;) проблема е че не получавам емаил от Необъкс ... а pay-pal ми дава че не разпознава картата а я ползвам за easypay ... дава ми някакви 2 3 работн дни щели ми земат пари но не разбрах за какво?

    ОтговорИзтриване
  27. а и че пропуснах как мога разбера как се казва емеила ми на paypal?

    ОтговорИзтриване
  28. като вкарам даните на картата има едно continue в PayPall и ми изписва We were unable to verify this credit card. Please check if the information you entered is correct. If the problem persists, please try to enter a different credit card.

    ОтговорИзтриване
  29. Здравейте, съжалявам за позакъснелия отговор, но бях на планина и сега си идвам :)
    1. Ако не си получил имейл от Необъкс с код за активиране (което е доста странно) просто си направи нова регистрация, ако не си активирал регистрацита тя на практика не съществува. От PayPal ще ти прехвърлят 1.5$ от дебитната ти карта в сметката ти в PayPal. После трябва да си провериш номера на транзакцията по дебитната карта. Този номер трябва да въведеш в PayPal за да удостовериш, че картата наистина е твоя. Това е и целта на цялото това прехвърляне, за да няма измами. :)
    2. Имейл адресът, който си въвел е и този в PayPal, примерно "gosho.stoyanov@abv.bg", това ти е потребителското име, когато влизаш в PayPal и имейл адресът, който даваш при регистрацията си в Необъкс. :)
    3. Предполагам, че данните по картата ти са различни от тези, които си въвел в PayPal... трите имена, адрес, телефон за контакти и т.н.. Тези неща трябва да са еднакви с тези от картата ти, иначе от PayPal решават, че нещо не е наред. Друго не ми идва на ум като евентуален проблем. :)

    ОтговорИзтриване
  30. хехехе вече имам 4 цента :Д не мерси Атанас ама с alertpay става по лесно и по бързо отколкото с paypal искаха ми някакво пари да земат че после да връщат акаунта ми в gmail не става в нео използвах емаила на абв и стана ама тогава paypal тая карта не е призната от банката др карта не е валидна чудесии изнервих се звънях по банките да питам какво става те ми казват няма такова нещо регнах се в alert никакъв проблем и изкарах 4цента за 2 мин само дето не ми дава да влизам в другите сигурно ми е още рано ;)

    ОтговорИзтриване
  31. Здрасти, с Алерт комисионните, когато с теглиш парите към картата ще са по-високи, аз за това предпочитам PayPal, a за Neteller нямам представа там не съм си правил акаунт изобщо. Но има потребители на Необъкс, които си ползват само Алерт, въпреки това защото са си свикнали с него, тъй че не се притеснявай :)

    ОтговорИзтриване
  32. ще ми кажеш ли в кой саитове вадиш пари ти?

    ОтговорИзтриване
  33. необъкс, он,инсентриата, лнкгранд, уордлинкс, кешиум и уорпбъкс :)

    ОтговорИзтриване
  34. лол а може ли да дадеш линкове :Д

    ОтговорИзтриване
  35. Ами за уордлинкс, инсентриа и линкгранд ги има в края на блога. За другите ми пиши на имейла, за да не разводняваме излишно коментарите :)

    ОтговорИзтриване
  36. аз имам карта на пощенска банка кадето ми превеждат заплатата и дали може да се исползва и за тези пари

    ОтговорИзтриване
  37. Предполагам, че може(най-вероятно картата ти е дебитна), но за най-сигурно питай банката дали може с тази карта да се оперира в PayPal, те ще ти кажат най-точно :)

    ОтговорИзтриване
  38. а как ти е емеила ?

    ОтговорИзтриване
  39. А с чек как става работата че не видях никаде да пише

    ОтговорИзтриване
  40. Здравейте и на двамата :)
    1. Имейла го има в статията;) atanas.makedonski@abv.bg
    2. Не съм работил с чек досега лично, тъй че мога да ти дам информация от това, което съм чел само. След като решиш че искаш да го получиш от PayPal да кажем си има опция с която да го направиш в акаунта ти, като ще ти бъде изпратен на адреса, който си посочил в PayPal по пощата. След това трябва да отидеш в банка и да го осребриш...там вече те дерат доста. Чел съм, че за 50 евро ти взимат 15 за осребряването на чека само, отделно от комисионната на PayPal. Потърси в PayPal информация, ако не е достатъчно им пиши, те ще ти отговорят до 72 часа. :)

    ОтговорИзтриване
  41. Трябва ли банковата сметка да е в долари, за да се получават парите? Благодаря.

    ОтговорИзтриване
  42. Здравей Панчо, добре дошъл в блога ми :)
    Няма значение в каква валута е банковата ти сметка, при пращането на парите от PayPal (или друг сайт за разплащане онлайн, зависи кой си избрал) парите се обръщат във валутата от сметката ти. Аз например ползвам дебитна карта, която е в евро, при прехвърлянето от PayPal парите се обръщат в евро и при проверката на "движенията по сметка" виждам трансфера в евро :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  43. никъде не виждам линкове на другите сайтове, поне ги напиши на английски да ги намеря в гугъл

    ОтговорИзтриване
  44. Здравей :) Линк към резюметата на другите сайтове, с които работя има в края на статията ми след доказателствата за извършените плащания :)

    ОтговорИзтриване
  45. Здравей! искам да попитам какво ще рече extended view и как мога да го ползвам както и дали и кога ще ми се увели4ават Advertisements-тите

    ОтговорИзтриване
  46. Здравей Тодор, добре дошъл в блога ми :)
    Това са вид реклами, които имат продължителност 1 минута, тоест прозорчето трябва да стои отворено 1 минута, преди да отвориш следващата рекламка. Не можеш да го използваш, за да увеличиш броят на рекламите, те са фиксирани на 4 за стандартни членове, като от време на време се появяват нови като бонуси. Определено обаче не си струва да висиш по цял ден в сайта, само за да цакаш някоя и друга рекламка;) Гледай 4те, които можеш почти всеки ден и търси информация относно Необъкс из интернет. Има доста и ще ти е полезно, за да си създадеш стратегия за увеличаване на парите :)
    Желая ти успех и ако има нещо ми пиши тук или на имейл адреса :)

    ОтговорИзтриване
  47. Наско здравей, кажи само как се канят реферали достатъчно ли е да му дам линка си и той да натисне върху него или е по някакъв друг начин и как се купуват реферали ако може да разясниш...:)

    ОтговорИзтриване
  48. и как също се става golden member ако може да разясниш мерси предварително...

    ОтговорИзтриване
  49. Здрасти Марека, добре дошъл в блога ми :)
    1. Реферали се канят като се запишат през твой референтен линк, това е достатъчно. Трябва първият път, в който отиват на сайта да е през твой референтен линк за регистрация и да се запишат. Можеш да го намериш на "Banners". За да бъде активен трябва да са минали 30 дни от регистрацията ти и да си направил 100+ клика на рекламки. :)
    2. За Голдън се плаща, за една година е 90$, но трябва да имаш реферали (поне 30 активни) и да ги увеличаваш, иначе няма смисъл и ще си на загуба. Предимството е, че при standard member получаваш 4 рекламки за теб+ 0.5 цента на рекламка видяна от твой реферал и формаулата за максималния брой реферали е 30+ броят дни от регистрацията ти досега/4. При Golden имаш 9 рекламки за теб+ 1 цент на рекламка видяна от твой реферал+ формулата за максималия брой реферали е 200+ броят дни от регистрацията ти досега/2. Имаш и повече статистика и графики на разположение, но това не ти увеличава печалбата, така че не е толкова важно;)
    .........................................
    Успех:)

    ОтговорИзтриване
  50. здравеи мога ли ПРИМЕРНО:
    1.на името на иван петроов мога ли да имам две регистраци ??
    2. ако регна мама в саита а после чрез нея и тати (с линк) но сме от един компютър тати ще стане ли на мама реферал или неможе ??
    3.като си направя регистрация в neobux трябва ли да имам и paypal за да си взема парите или мога директно оt smetkata v neobux !!! мерси предварително !!! по тататък ще имам и дръги вапроси защото съм още в началото !!!

    ОтговорИзтриване
  51. Здрасти и добре дошъл :)
    1. Не можеш да имаш (ти, майка ти, баща ти и т.н.) повече от 1 акаунт от един ИП адрес. Тоест от твоя компютър у вас (или ако имате повече от 1 компютър) можеш да имаш само 1 акаунт в Необъкс. Ако решиш да си правиш повече всичките ще бъдат изтрити.
    2. Трябва да имаш акаунт в PayPal или Alertpay, за да си изтеглиш парите от Необъкс там. Няма легален PTC сайт, който да работи директно с банкови сметки и дебитни карти, ако попаднеш на такъв, в който ти искат номер на банкова сметка и т.н., почти сигурно е измама. Сигурните сайтове ползват PayPal или Alertpay основно, за да имаме ние потребителите повече сигурност :)
    ..........................................
    Ако имаш други въпроси пиши ;)

    ОтговорИзтриване
  52. здравей отново !!
    като имам вече регистрация в paypal макар че още не съм си направил !!! и за да почна да цъкам на рекламки ми трябват саитове аз знам 3-4 напиши ми саитовете в които ти цъкаш и в тях ще ти стана реферал в тези които не ги знам де :D :D и то за да ти стана реферал трявба да влеза в дадения саит от твоя линк. И по какво се дават тези линкове : по skype li po abv.bg li ili do ne]o drugo !!!

    ОтговорИзтриване
  53. Predvaritelno se izvinqvam za latinicata. Nqmam oshte PTC account, vypreki tova otnosno posledniq ti komentar - ne e vqrno che vkyshti ne moje vsichki da imate account v Neobux naprimer. Rabotata e tam che ot 1 IP(demek ot 1 kompiutyr)za 24 chasa moje samo 1 account:
    Primer: Dnes si cykash ti, ama utre si na party v Slynchev brqg ili na zapoi v nqkoq gradinka :D i spokoino moje nqkoi tvoi referal ot semeistvoto da si cyka s negoviq account. Taka i ti vzimash i syotvetniq referal syshto, a si nqkyde myrtvo piqn i ne mojesh da hodish :D:D:D.
    P.S. Tova ne e reklama na alcohola kato cqlo i ne toleriram zloupotrebite s nego :)))

    ОтговорИзтриване
  54. здравеи !! предполагам саитовете pay to clik са много!
    1. има ли ограничение в саитовете които мога да посетя на ден ??
    2.аз знам 4-5 саита но ако ти знаеш други които аз незнам можеш да ми ги кажеш и затова аз ще ти стана реферал в тях .
    3.по какво се изпращат тези линкове чрез които като вляза в саита ти ставам реферал : по skype li po e-mail ли се пращат или може и тук да ми ги дадеш ?????

    ОтговорИзтриване
  55. Здравейте и на тримата(май сте двама. Сори за късния отговор, но имах проблеми с нета :)
    1. Референтен линк можеш да дадеш на всеки както си прецениш...по скайп, фейсбук, лист хартия :D:D. Останалите сайтове, с които работя съм сложил в края на блога точно преди доказателствата за плащанията от Необъкс, натисни отметката на "ТУК" и ще отидеш на страницата с резюметата към тях :)
    2. Да, в правилата пише така, но аз лично не ти препоръчвам да рискуваш излишно, една грешка и акаунта ти отива на кино ;) Ползвай си само твоя акаунт от твоето PC. :)
    3. Май въпросите са същите като първя коментар;)
    ...............................................
    Успех и ако има нещо пишете :)

    ОтговорИзтриване
  56. здравеи отново!!
    съжелявам но и двата ми коментара се отнасят за едно и също просто мислих че първи не се е побликувал !!!
    и ако имам проблеми с регистрацията което е наи -вероятно да си обясниш като на индианец :Д :Д
    и може ли оринтировачно да ми кажеш първия месец без реферали колко горе доло взе от всичките саитове в които си играл !!!

    ОтговорИзтриване
  57. Здрасти :) Без реферали парите са почти никакви и не си струва усилията и загубеното време. Ако мислиш да се занимаваш с PTC трябва да насочваш други хора, защото само с твоите си кликания от 6те сайта да кажем можеш да имаш към 3$ за месец, което както и да го погледнеш е...абе много зле. В Необъкс за 30 дни само с твоите си кликания можеш да събереш най-много 1.30$ :D Важното е да се запознаеш добре със системата на работа в различните сайтове и да можеш след това да обясниш на хората, които искаш да се запишат като твои реферали всичко подробно. Иначе хората са скептично настроени и не вярват, че през кабела могат да идват пари :D:D
    .............................................
    Разучавай, чети, търи информация в мрежата за 6те сайта и когато си достатъчно добре подготвен започвай да привличаш хора, за да може хем ти да печелиш повече, хем и твоите познати и приятели да печелят :)

    ОтговорИзтриване
  58. Здравей,имам желание да започна и аз с тази работа с кликванията ама еи така можесх ли да ми кажеш- колко време ми трябва да не се отказвам за да мога после да съм доволен от резултата(колко търпение ми трябва за да започна да припечелвам поне по 100 долара). Предварително благодаря за отговора :)

    ОтговорИзтриване
  59. Здравей и добре дошъл :) За да изкарваш по 100$ на месец трябва да си привлякъл 80-81 дирекни реферала(това е най-чистия като сметка вариант). Първите 30 дни трябва да минат и да имаш 100+ кликания на рекламки, след това си зависи от теб колко бързо ще събереш тази бройка реферали :) Има и вариант да печелиш тези пари с наемни реферали, но там сметките са по-сложни, защото имаш приходи, разходи и т.н. и няма как да ти кажа точно колко наемни реферала ти трябват. Зависи от това колко са активни, ти колко често и как ги рециклираш и т.н. :) Да кажем, че се спреш само на директни реферали. Първия месец не можеш да привличаш и на всеки месец успяваш да привлечеш 80-90. Тогава в края на втория ще изкаваш по 100$ на месец. В края на третия по 200$ и т.н. :) Истината е, че всичко си зависи от теб. Има хора, които привличат по 30-40 човека на ден и аз им се чудя как го правят..
    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  60. Всичко е чудесно, но ме притеснява факта, че за да печелиш трябва да започнеш да спамиш.. Запознат ли си с някакви алтернативи за намиране на реферали, които не включват спамене (освен привличането на познати, разбира се)?

    Дари

    p.s.: поздравявам те за търпението да обясниш всичко така разбираемо :>

    ОтговорИзтриване
  61. Има доста начини да намираш реферали. Хората не са глупави, ако им покажеш лесен и достъпен начин за печелене на пари те ще поискат да се включат. През интернет има най-много и голяма възможност за това. Не е нужно да спамиш, стига да имаш повече търпение и знания от мен. Аз лично сега работя върху направата на един уеб сайт, който ще съдържа пълна информация за системата PTC, за начините за плащане и т.н. За съжаление след като е напълно завършен един такъв сайт, трябва време, за да събере трафик и да излезне по-напред в Google. Там идва въпросът с търпението. Ако можеш да изчакаш 4-5 месеца(или повече) след направата на сайта, за да го индексират търсачките ще можеш и да се радваш на реферали всеки ден без да се налага да спамиш. :)
    Може също така да ползваш социални мрежи(facebook, twitter и т.н.) :)

    ОтговорИзтриване
  62. Здрасти :) Ами отиваш на страницата на PayPаl и се регистрираш. Трябва да въведеш имейл адрес, който ще ти бъде и потребителското име и останалите данни, които ти изискват. Това е всичко, после вече като ти се съберат пари ти си решаваш как ще си ги взимаш, с дебитна карта е най-изгодно :)

    ОтговорИзтриване
  63. zdravei.a kak se pravi transfer na parite ot neobux primerno na alertpay.pozdrav

    ОтговорИзтриване
  64. Здрасти и добре дошъл :)
    Трансферът се прави от менюто "your payment". Можеш да го намериш като кликнеш на своят акаунт, горе вдясно, точно над графиката на твоите изгледани рекламки за последните 10 дни. След това ти дава възможност да избереш дали да ги прехвърлиш към PayPal, AlertPay или Neteller. Питат те дали си сигурен, че искаш да направиш трансфера, натискаш "Yes" и готово. Плащането става веднага, не в рамките на 7 дни, 24 часа и т.н., така че веднага можеш да идеш в акаунта си в PayPal и да видиш детайлите по плащането. Това са фактически и скрийншотовете, които съм постнал като доказателства за извършените плащания. :)
    Успех и със здраве! :)

    ОтговорИзтриване
  65. zdrasti. az zapocnah da polzvam vsicki predlozeni ot teb saitove no ne mi e qsno kakvo dobivas ot traffic exchange na Clicksia i Incentria, struva li si da clickas. Pozdravqvam te za bloga, izvinqvai za latinicata i pravopisnite greski-prosto sum ot Makedoniq:)

    ОтговорИзтриване
  66. Здравей и добре дошъл в блога ми :)
    От трафик размяната получаваш точно това, което е написано "Размяна на трафик". Ако имаш сайт или пък искаш да рекламираш някой друг сайт към който да дадеш референтен линк, можеш да ползваш traffic exchange. Аз лично не го ползвам, защото няма чиста печалба, а и повечето хора, не обръщат внимание на рекламките, които гледат в PTC сайтовете. Аз лично и в двата сайта ползвам само PTC частта, от време на време и някои от GPT(get paid to).
    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  67. Здрасти!
    От известно време ползвам този сайт,но имам проблем с изтеглянето на парите от AlertРay. Имам акаунт в AlertРay, като банковата ми сметка е потвърадена. Обаче забравих transaction PIN и не мога да ги изтегля чрез банков трансфеp. Когато посоча, че съм забравил кода ми искат отговори на два въпроса и аз ги помня, но после искат да въведа и номера на сметката, а когато го въведа ми изписва, че тази сметка не съвпада, а всъщност е потвърдена. В сметката ли е проблема или нещо греша

    ОтговорИзтриване
  68. Здравей и добре дошъл :)
    По принцип в Алертпей може да ти искат да потвърдиш номер на дебитна или кредитна карта, не номер на сметка. Провери кое от двете въвеждаш и ако случайно по грешка въвеждаш номерът на сметката, а не на дебитната/кредитна карта към която е тази сметка тогава проблемът е ясен :)
    Успех, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  69. Здравей, Наско :) На много места съм попадала на този вид информационен спам (ако може така да се нарече) за бързи пари и този път не знам защо реших да прочета повече. Всичко изглежда ок и ще пробвам най-вероятно.. имам 2въпроса: 1.Ако правилно съм разбрала, мога да използвам вече регистрирана дебитна карта в PayPal, нали? и 2.През този линк, който си посочил тук, ставам ли ти директен реферал, за да съм спокойна че информацията, която даваш ще е и в твой плюс? ;p
    Поздрави, Лора :)

    ОтговорИзтриване
  70. Здравей Лора, добре дошла в блога ми :)
    Първо искам да те предупредя, че това не са лесни и бързи пари, но със сигурност са достъпни за всеки и което е по-важно са сигурни. С нужния брой реферали можеш да печелиш добре. Иначе и на двата ти въпроса отговорът е да. За PayPal при регистрацията просто трябва да дадеш имейл адреса си(потребителското ти име) в PayPal, за да можеш да получаваш парите си там. След това вече ти си решаваш дали ще ги теглиш към вече верифицирана дебитна карта или ще си слагаш нова само за това. :)
    Ако имаш други въпроси не се притеснявай да ми пишеш тук или на имейл адреса ми atanas.makedonski@abv.bg
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  71. Здравей, имам един въпрос
    В PayPal въведох моето име вместо това на родителите ми. Аз нямам навършени 18 години и добре, че прочетох коментарите да видя че с моето име не мога да си взема парите от банката.
    Та въпроса ми е как мога да си сменя името в PayPal? Или трябва да цъкна на Close Account и да си направя нов? Благодаря предварително

    ОтговорИзтриване
  72. Здравей Mr. X, добре дошъл в Стабилнипари :)
    За съжаление ще се наложи да затвориш акаунта си и да си направиш нов. Не съм сигурен обаче дали ще ти позволи със същия имейл адрес, с който вече си имал акаунт в PayPal да си направиш нов. Пробвай, ако не стане ми пиши пак, ще се поразровя да видя по-подробно какъв е най-добрия вариант :)
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  73. Този зелен цвят много изморява очите.
    Не може ли да го смениш с друг ?

    ОтговорИзтриване
  74. murybg
    Здравей пич,станах ти реферал в 3 от сайтовете които си ппубликувал:необъкс;онбукс и кесшиум,но въпреки това не виждам начин да се направят пари!Имам търпението,но с 1 цент на рекламка....нещо оптимизмът ми замира:)
    Казваш,че в онбукса и кешиумито мога веднага да започна да събирам реферали,но нещо нестава,обясни моля те защото изчетох бая в тия сайтове,там кадето трябва да ми е линка за РЕФЕРАЛИ всъщност е линк за достъп до моя акаунт??????

    ОтговорИзтриване
  75. Здравейте и на двамата и добро утро :) Днес малко късно ставам.
    1. Разбирам горе-долу от програмиране, но не от wed design, кажи какъв цвят би бил подходящ според теб и ако е по-добре обещавам да го сменя :)
    2.към murybg: Ами идеята е да се привличат нови хора, ако нямаш реферали няма как и да печелиш реални пари, това е истината. Разучи добре сайтовете и когато си достатъчно наясно със системата на работа разкажи на свои приятели и познати(за необукс гледай да си изпълнил 30 дни от регистрация и 100+ рекламки, иначе системата няма да ти ги впише като реферали. Относно втория ти въпрос референтния ти линк изглежда нещо такова: http://www.neobux.com/?rh=murybg .
    За другите сайтове е подобно, можеш също така ако не искаш да ти се вижда потребителското име да го смениш с цифров вариант(има го като вариант и в трите сайта). Иначе да и в Кешиум и в Онбукс можеш да започне да събираш реферали веднага след регистрацията си, като в онбукс има поле, където стои името на човека, който те е насочил, важно твоят реферал да не го изтрие при регистрацията си :)
    Успех и ако имаш някакви други проблеми ми пиши :)

    ОтговорИзтриване
  76. Брат дай нещо светло че като ида после на бял сайт и ми се виждат звездички.

    Тодор

    ОтговорИзтриване
  77. Тодор
    Как можем да разберем колко реферала имаме?

    ОтговорИзтриване
  78. Здравей отново :)
    Ами има си секции, на директни реферали виждаш, тези, които ти си насочил, а на rented виждаш тези, които си наел. Във всички сайтове е така, не само в Необукс:)

    ОтговорИзтриване
  79. Към потребителите на блога:
    Всякакъв вид коментари, които не са по темата(въпроси свързани с PTC) няма да бъдат одобрявани и публикувани. Същото се отнася за коментари съдържащи нецензурно сдържание или такива с расистки обиди. И моля ве не ме питайте защо не публикувам коментари от рода на "Искам да чуя благодаря", "ще ходиш ли на мача на Левски, *** за свинете" както и " Какво мислиш за бате Бойко?".
    *Цитатите не са напълно точно. Ако имате офтопиц въпроси пишете на имейла посочен в публикацията :)
    Поздрави и хубав ден на всички:)

    ОтговорИзтриване
  80. murybg
    има ли смисъл да си купувам кликове,каква е целта на тези кликове при положение,че 200клика струват 2$ а един клик е 0.01$
    0.01*200 е равно на 2$
    как да си наема реферали?повече информация ако можеш да ми дадеш за наемните реферали?
    mury_fen@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  81. Един въпрос, при регистрация в PayPal какъв тип акаунт да регистрирам - Personal, Premiere или Business?

    ОтговорИзтриване
  82. Здрасти Наско,
    Вече имам 1,135$ което значи че имам повече от 100 клика на рекламки. Това което не разбирам обаче е като отида на Банерс кое точно е линка с който мога да каня реферали. Би ли обяснил чисто технически кое да натисна за да си видя линка който трябва да дам на рефералите.

    Освен това пише че за да стана Голден трябва да си наема поне два пъти реферали за който да платя май. Има ли смисъл да го правя това защото имам само 1,13$ или няма смисъл. Ако реша да ставам Голдан от къде се наемат рефералите.
    Искам да знам още кое е стандартен изглед и кое разширен изгледа на рекламите.(standard view) и (extended view). Как мога да гледам разширени реклами за който пише че се плаща повече.

    ОтговорИзтриване
  83. Здравейте и на тримата, съжалявам за късния отговор, но имах малко проблеми с нета :)
    Ще карам подред:
    1. Към Мърибг: Значи купуването на кликания, не е с цел ти да кликаш на тях, а да популяризираш сайта или продукта си ако имаш такъв. Тоест ако искаш да рекламираш с Необукс можеш да го правиш като си купиш кликове, това ти гарантира повече трафик към сайта ти и съответно повече възможност да продадеш продукта си :) Аз лично нямам сайт и продукт, така че не рекламирам чрез Необукс, само печеля :)
    2. Към Анонимен: Аз лично съм Бизнес, но може и Премиум. Не се пускай на Персонален, защото има адски много ограничения и ще ти бръмне главата от тях. Само проблеми ще имаш, при другите два има по-високи комисионни при теглене на парите ти, но не е чак толкова голяма разликата, така че според мен си струва липсата на проблеми :)
    3.Към Борис: референтния ти линк изгледжда горе-долу така и се намира най-отгоре: http://www.neobux.com/?rh=boris
    Иначе, за да станеш Голдън трябва да наемеш 2 пъти реферали. Целта на това ограничение е, че много от потребителите се нахвърлят да си купуват Годеън без реално да знаят нито как да управляват наемните реферали, нито как да си направят план и в крайна сметка купуват 200 наемни и са на загуба. Не ти препоръчвам да се хвърляш на Голдън преди да си прочел достатъчно по темата. Потърси информация ии в мрежата и във форума на Необукс и когато си достатъчно наясно тогава вече спокойно можеш да го направиш. Също така би било добре да имаш един солиден гръб от 20-30 директни реферала, за които да си сигурен, че ще ти избият парите за Голдъна, най-малкото. Ако имаш Годън от всеки активен реферал, който имаш печелиш по 9$( ако приемем, че кликат по 360 дни в годината). Г отгоре на година. Голдън ти струва 90, тоест, за да си избиеш Голдъна ти трябват поне 10 директни, които да са сериозни. Сам можеш да си направиш сметка за наемните или пък ако имаш повече директни реферали по колко си на сметка.
    Иначе наемни се взимат от rent referrals. Разликата между satndard view и extended view, е че едните са по 30 сек и за тях ти дават 1 цент, а другите за по 1 минута и за тях ти се дават 2 цента. Обикновено ти пускат стандартни. Чувал съм, че на тези, които имат Ultimate membership им дават и от другите, но не съм го проверил сам и не мога да ти кажа, защото аз съм само Golden :)
    ........................................
    Надявам се да съм бил полезен с отговорите си, поздрави и успех и на тримата! :)

    ОтговорИзтриване
  84. Здравей, значи не бях се логвал за няколко дена и сега автоматично ми е излязло от акаунта и не знам паролата си :( Опитах да си я възстановя, но не помня каква дата на раждане въведох.. И също така ми казва "No user found" като се опитам да си пратя паролата на имейла.. Какво да правя

    ОтговорИзтриване
  85. Здравей Mr.X :)
    Хмм, сложно, лошо е, че не знаеш нито паролата си, нито годината на раждане, кояти си въвел. Потърси информация във форума им, може и някой друг да е имал твоя проблем. Можеш да влезнеш без да си потребител :) http://www.neobux.com/forum/
    Успех и дано намериш решение на проблема си :)

    ОтговорИзтриване
  86. slavka. здравеи.1-интересувам се дали мога да си изтеглиа парите от необух без да сам upgreit 2- в кои саитове мога да си изтеглиа парите като съм стандартен номер 3-обиасни ми за рециклиране и renew на рефералите 4-гагабух да се занимавам ли с него

    ОтговорИзтриване
  87. Здравей Славка :)
    1. Можеш да си теглиш парите без да имаш ъпгрейд във всички сайтове, които съм препоръчал включително Необукс.
    2. Ако един наемен реферал е неактивен имаш възможност да го рециклираш( да го замениш с друг, който може и да бъде по-активен, може обаче и да не е). Идеята е да си рециклираш рефералите до момента, когато ще имаш само активни такива, тогава вече печелиш доста.
    3. Гагабъкс, съм го чувал, но не съм работил с него, помня че когато четох ревюта и рових по форуми нещо не ми хареса, но не помня точно какво беше.

    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  88. slavka.благодаря за бьрзият отговор.искам да те попитам-аз сьм персонален номер,това се избира при рег,нали?мога ли да го сменя и как, каква е разликата,каква ми е ползата?upgreid и ставането на golden номер е едно и сьщо,нали?

    ОтговорИзтриване
  89. Здрасти, това с персоналния номер не го разбирам..какво точно имаш предвид? Иначе ъпгрейд е да инвестираш в сайта и да имаш повече привилегии, има смисъл обаче само ако имаш вече някаква стабилна бройка реферали. Има различни ъпгрейди- Голдън струва 90$ за една година(аз имам такъв). Основното предимство е, че от всеки клик на реферали печелиш не по 0,5 а по 1 цент, тоест ако имаш 100 реферала, това са ти вместо 60$, 120$ на месец. Иначе има ъпгрейди на Премиурм, Ултимат и т.н., ама те са по 400-700$, не съм ги чел подробно, защото са скъпи и трябва да се занимаваш сериозно, за да си на печалба. :)

    ОтговорИзтриване
  90. slavka,zdr.stanah ti referal v clixsense, no na den mi dava po 1-2 reklami.tova normalno li e/?ne vijdam ot kade moga da si kupq referali tam?

    ОтговорИзтриване
  91. Здравей :) Clixsense е по-различен от останалите сайтове. Там няма възможност за купуване или наемане на реферали. При него не се печели толкова от рекламките и от тези на твоите директни реферали. Там трябва да градиш мрежа. Рефералната програма на Кликсенс за ъпгрейднати потребители е до 8 ниво. За всеки ъпгрейд, който твой директен реферал направи ти печелиш 2$, за всеки ъпгрейд на негов реферал, реферал на неговите реферали и т.н. до 8 ниво ти взимаш по 1$. Ъпгрейдът струва 10$, като веднага след като го направиш получаваш бонус от около 400-450 рекламки за по 1цент. След като ги нацъкаш вече си си избила половината от ъпгрейда. Освен това вече печелиш по 10 цента на всеки записал се потребител, а не по 1цент, както е със стандартните потребители. Третият плюс е, че взимаш и по 10% от кликанията на твоите реферали. Ако си запозната с МЛМ, това е точно онлайн приложение, но разликата е, че тук не можеш да си на минус и освен тези 10$ на година, от които както ти казах половината се избиват веднага след ъпгрейда нищо друго не трябва да се влага.
    Ако направиш проста сметка, ако събереш 5 реферала и всеки от тях събере още по 5, техните реферали по 5 и така до 8 ниво(само с по 5 реферала на човек) се получават около 420000 души. Който и от тях да си направи ъпгрейд ти взимаш 1$, ако са твоите 5 реферала по 2$. Ако приемем, че само 1% ще си направят(много песимистичен вариант) това са ти 4200$ на година. Не е нужно да цъкаш всеки ден на рекламки, гледай обаче да си влизаш в акаунта от време на време, защото за наективност трият( 90 дни).
    Надявам се да съм бил максимално изчерпателен, малко е по-различно от другите, но според мен заслужава внимание, най-малкото защото можеш да печелиш доста повече.
    Успех и ако има нещо пиши :)

    ОтговорИзтриване
  92. Здравей, Атанас,
    аз значи се логнах в онбукс, но вече 3-и ден ми дава следното съобщение
    You have viewed 0 advertisement today.
    You need to view at least 4 more advertisements to earn unlimited clicks from your referrals tomorrow.
    И рекламите върху които кликам не ми се броят. Някаква идея какво става?
    Рошко

    ОтговорИзтриване
  93. Здрасти Рошко :)Значи в онбукс след като изгледаш съответната рекламка горе имаш 4 букви, трябва да натиснеш тази, която ти е дадена до тях. След това ще ти даде, че рекламката ти е credited и така. :)

    ОтговорИзтриване
  94. slavka.zdr.zainteresuva me edin sait-wallbuh-znaesh li neshto za nego.ne namiram nikakva inf v neta?

    ОтговорИзтриване
  95. Здрасти, хмм не съм го чувал досега, може да е нов. Ако няма никаква информация в мрежата за него по-добре не се захващай, рискуваш да е измама и да не ти платят :)

    ОтговорИзтриване
  96. slavka.може ли да ми кажеш в neobuh ,където са ми наетите реферали има знаменца,с различен цвят,катинари и празни прозорчета-за какво се използват?как става точно удължаването на рефералите ми?thank you

    ОтговорИзтриване
  97. Здравей :)
    Знаменцата ти показват колко е активен съответния реферал, зависи как си си ги настроила ти. Иначе празното прозорче е за да ги изтриваш, рециклираш или подновяваш(удължаваш) наемния период на рефералите си. Кликаш на 10 от тях в празното прозорче и после най-долу ти се появява "What do you want to do with the selected referrals?" и ти си избираш :) Катинарите не съм ползвал досега и нямам представа за какво точно служат, но щом не ми се е налагало значи едва ли е нещо много важно.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  98. здравей
    имам няколко въпроса:
    трябва ли да давам номера на карта при регистрацията в pay pal, защото има такова поле?
    и дали после ще е проблем по късно/когато реша/да се добави тази информация - за номер на сметка и т.н.
    Случайно да знаеш дали карта maestro може да се използва?
    И последен въпрос - доколкото разбирам paypal е "посредник", това означава ли че може да си събирам там пари и когато реша да ги пратя на моята сметка?
    благодаря предварително

    ОтговорИзтриване
  99. Zdravei, predvaritelno se izvinqvam za latinicata, no sym na seloto na baba mi i nqmam mnogo vryzka s civilizaciqta, otdelno imam i problemi s neta v nas.
    Trqbva da si dade6 nomeryt na kartata kogato q verifiedva6, toest kogato udostoverqva6, 4e naistina tazi karta e tvoiq. Nqma probslem da si dobavi6 kartata, kogato poiska6. Parite 6te ti se natrupvat v PayPal accounta i kogato re6i6, 4e iska6 da si gi iztegli6 6te si verificira6 kartata(otnema malko vreme ako ima6 online bankirane).
    Ne se pritesnqvai da pita6 i za drugi ne6ta, sorry ako se zabavqm malko s otgovora, no obstoqtelstvata sa takiva.
    RO6KO, pi6imi na imeila, ako e dobra, 6te q sloja :)

    ОтговорИзтриване
  100. ЗДРАВЕЙ КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕТО НА НАЕТИТЕ РЕФЕРАЛИ.

    ОтговорИзтриване
  101. Здравей и добре дошъл :)
    Аз лично като цяло работя предимно с директни реферали, защото печалбата е сигурна и чиста. Ако решиш да инвестираш в Необукс за наемни, вероятността да си на загуба накрая е голяма, просто защото трудно ще намериш активни. Засега в Онбукс са активни и от тях може да се печели, но не е сигурно докога ще са такива. Иначе рециклирането е добра опция, защото след като вложиш пари, за да си рециклираш неактивните реферали накрая остават само активни и съответно винаги си на печалба. Трява обаче да си правиш добре сметката, защото при всяко рециклиране ти взимат пари, така че имай си едно на ум и си прави добре сметките :)
    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  102. здравеите,
    обяснете подробно моля ви как да използвам банерите, които са за директни реферали?

    ОтговорИзтриване
  103. Здравей и на теб :)
    Ами аз лично не ползвам банери, а директно линковете. Ако имаш Уеб страница и искаш да сложиш банер на Необукс(реферален банер) трябва да го вмъкнеш в HTML кода на страницата, за съжаление не съм добър програмист и не мога да ти кажа подробно как става, но едва ли е нещо сложно. А и ако искаш да ползваш банер, значи имаш интернет страница, което предполага, че имаш някакви познания по HTML :P
    Имам вътрешното усещане, че не ми задаваш точно въпросът, който искаш или пък аз не те разбирам правилно. Пиши пак ако не съм те разбрал :)
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  104. Здревеи.Можеш ли да ми дадеш повече информациа за avtopay.Нали като я включа и ми взема от пьрвия клик на реферала-да ама аз нали сьм си платила за него за да го купя.Имам 3 реферала които ми изтичат след 5 дни-да си ги удалжа с 90 или да включа avtopay

    ОтговорИзтриване
  105. Здрасти :)
    Ако си ги удължиш излиза по-изгодно, моето мнение е, че autopay не е много полезна опция, аз лично дори преди, когато имах наемни в Необукс не я ползвах.
    Личното ми мнение е, че от наемни реферали в Необукс не може да се спечели много, даже може да си на загуба. Заложи основно на директни, пък за наемните ти си знаеш.
    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  106. Здравейте преди няколко дни попаднах на информация за тези сайтове и се регистрирах, след което имах късмета да намеря този хубав блог с доста изчерпателна информация за РТС сайтовете.Поздравления за блога Наско.Като начало имам само един въпрос, със сигурност във времето ще се появят и други. Писал си, че само в Необукс трябва да се изчака 30 дни за да се раздаде на приятели рефералният ти линк, а за другите сайтове може веднага да се разпростани. Въпроса ми е дали правилно съм разбрала написаното от теб. Предварително благодаря. Желая ти успех и на всички, които са решили да се занимават с тази дейност. Хубав ден.

    ОтговорИзтриване
  107. Здравей Ели, добре дошла :)
    Първо, благодаря ти за поздравленията. Разбрала си напълно правилно. В Необукс трябва да имаш 100+ изгледани рекламки и да са минали 30 дни от регистрацията ти. В Кликсенс и в Онбукс можеш да започнеш да събираш реферали веднага. Ако имаш други въпроси не се притеснявай да питаш за каквото и да е!
    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  108. Dobar ve4er,moga li da Vi popitam vazmojna li e razmqnata na naemni referali v neobux i v onbux.Primerno ako sme 3-ma priqteli i vseki ot nas si naeme po 10 referala za edin mesec moje li da si gi razmenim pomejdu si ,taka 4e vseki da ima po 30 referala za 1 mesec

    ОтговорИзтриване
  109. Здравей:)
    Размяна на реферали между различни акаунти е навъзможна по никакъв начин.
    Лек ден:)

    ОтговорИзтриване
  110. Здравейте,домакина тук ли е,че имам един въпрос към него ако може да помогне...?

    ОтговорИзтриване
  111. Здравей Павка, ако имаш въпроси относно темата можеш да питаш без притеснение. Когато влизам ще ти отговоря :)
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  112. здр Македонски,първо похвала за това което правищ,рядкост е това което правиш ти за един българин....но това е др.тема.Снощи четох доста от публикацията тук и реших и аз да опитам но имам затруднения,та ако може да удариш едно рамо че аз не съм в час: регистрирах се в необукс,но след това когато искам да влезна ми дава грешка...имаш ли едея ?

    ОтговорИзтриване
  113. Здравей отново :)
    Може би се опитваш да въвеждаш парола и в полето за втора парола. Ти засега нямаш такава, така че си напиши твоята си парола само в първото поле. С друго не мисля, че може да се объркаш :)

    ОтговорИзтриване
  114. slavka.bi li mi kazal kakvo oznachava da si verified akaunta si v alert pay.kak da go napravq i kakvo pechelq ot tova.blg

    ОтговорИзтриване
  115. Здрасти :) Верифицирането на акаунта т както в Алерт, така и в Пейпел има за цел да удостовериш(верифицираш) акаунта си. Предимствата са доста, примерно сумите, които можеш да теглиш, или пък факта, че някои потребители не искат да пращат пари на неверифицирани акаунти(има такива PTC програми). Всичко е с цел повече сигурност. Аз отдавна съм ги верифицирал и двата, в ПейПел и АлертПей, така че не мога да ти кажа точно каква е процедурата, но съм сигурен, че ако напишеш в Google, верифициране на акаунт в ПейПел или АлертПей или нещо подобно ще намериш доста полезна информация :)
    Поздрави :–)

    ОтговорИзтриване
  116. Здравей,

    Аз имам акаунт в необукс сега направих и на майка ми цакаме от различни компютри, но сме през WIFI там няма реални IP адреси. Това проблем ли е?

    ОтговорИзтриване
  117. Здрасти Надушке :)
    Значи това с WiFiто е доста рисковано ако питаш мен. Имам познати, на които са им трили акаунтите зардади това. Особено ако влизате през едно кафене, парк и т.н., където има нет. Често казано ти препоръчвам да си имате само 1 акаунт, избери си тоза, който ще е по-удобен за вас, твоят или на майка ти :)
    Успех :)

    ОтговорИзтриване
  118. Колко долара трябва да заработя, за да се прехвърлят парите от пейпал в дебитната карта?

    ОтговорИзтриване
  119. Здравей :)
    Ами по принцип мисля, че зависи от акаунта ти. Аз имам Business и минимумът ми е 10$, но ти взимат по 2$ на всяко теглене, така че не е много изгодно да теглиш по 10$ :)Но отново казвам, че мисля, че зависи от акаунта, дали е Personal, Premier или Business :)

    ОтговорИзтриване
  120. Здравейте :)
    Проблем ли ще е ако се регистрирам и в трите сайта (Neobux,Onbux,Clixsense) ?

    ОтговорИзтриване
  121. Здравей и добре дошъл в моя блог :)
    Не е проблем да се регистрираш в 3 или 30 сайта. Проблем може да възникне само ако си направиш 2 или повече акаунти към един сайт! Това е забранено, защото реално един и същи човек ще гледа всяка реклама по 2 пъти, което би било измама спрямо рекламодателите. За това само по 1 акаунт към всеки сайт е позволен :)
    Весело посрещане на Новата година :)

    ОтговорИзтриване
  122. Имам въпрос вече съм направил месец от регистрацията си в необъкс и съм кликнал 140 реклами. Вчера исппратих на трима съответният линк от Банерс и не ми отчита че имам директни реферали. От какво може да е така?

    ОтговорИзтриване
  123. Здравей :)
    Сигурен ли си, че хората са се записали през твоят референтен линк? Ако потребителското ти име е например "pesho", то референтният ти линк изглежда така:"http://www.neobux.com/?rh=pesho"
    Погледни дали твоят е такъв, може би не си копирал някоя от последните букви...не се сещам какво друго може да е като проблем, досега никой не ми е писал за случаай като твоя. Провери си отново референтния линк и ми пиши какво е станало. :)
    Поздрави и успех :)

    ОтговорИзтриване
  124. Здрасти Наско пак съм аз(15 януари)
    http://www.neobux.com/?rh=pesho това е линка който каза че трябва да ми исписва - вярно е само където нямам след наклонената черта "r" а е следното : "http://www.neobux.com/?h=pesho". Това проблем ли е?

    ОтговорИзтриване
  125. опа сгреших нямам "h", а друг проблем когато тръгват да се регистрират хората които съм им дал линк казват че при регистрацията им иска да имат или АлерПай или ПейПал??

    ОтговорИзтриване
  126. Колега пак съм аз значи всичко е под контрол. Просот хората на които съм испращал линк като видели че ги питат за емаил за Алерт Пей или Пей пал са спирали. Казах на двама от тях прсото емайла да напишат и вече съм с два директни реферала! Иначе благодаря за отзованата помощ! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  127. Радвам се, че всичко е наред. Акаунт в PayPal или Alertpay може да си наравиш и след това, важно е обаче да ползваш същия имейл адрес, който си въвел при регистрацията.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване
  128. likron
    Здравей Наско, искам да те питам за онбукс нормално ли е след като зареди и изтече времето на разглеждане на обявата да ми дава(You clicked on the wrong letter.
    Please refresh this page and try again.)първият клик е без проблем но следващите реклами примерно на 5 клика ми отчита един и на предните пише все едно и също. А на clixsense ми казва че нямам премиум акаунт и ми сика 10 долара.И това не мога да разбера нали идеята е да цъкаме и да изкарваме пари а не да инвестираме,все пак с нашите цъкания печелят всички защо трябва да наливаме допълнително пари.Само Необукса е супер с него нямам никакви проблеми,много съм доволен от него.Благодаря ти предварително.

    ОтговорИзтриване
  129. Здрасти Ликрон, добре дошъл :)
    Ще карам подред:
    1. Онбукс: на мен лично ми се е случвало само веднъж да не ми отчита рекламки, въпреки, че съм кликнал на правилната буква. Може би е някакъв проблем в скрипта, от време на време се появяват такива бъгове, има ги и в необукс понякога. Нормално е, защото постоянно се записват нови и нови хора, базата данни им се увеличава и това води до подобни проблеми понякога. Аз лично скоро не съм имал такъв проблем с онбукс, може би е нещо по настройките на твоя браузър...пробвай с друг, ако например досега си отварял всичко с Internet Explorer, пробвай с Mozilla или Google Crome.
    2. Кликсенс: Във всеки PTC сайт можеш да правиш ъпгрейд на акаунта си ако искаш. Това ти носи някакви плюсове обикновено повече реклами за гледане и повече пари от рефералите, Кликсенс н е изключение. Ако искаш може да си направиш ъпгрейд, но никой не те задължава да го правиш. Можеш да си гледаш реклами и без да имаш ъпгрейд. Ето какво печелиш с и без ъпгрейд на Premium:

    Стандартен акаунт:
    -1 цента на всеки регистрирал се твой реферал
    -10% на базата на спечеленето от изгледани реклами от твоите реферали
    -30 опита да спечелиш от 1 цент до 5$ в ClixGrid
    -2$ на всеки ъпгрейд на Премиум на твой реферал само от 1во ниво

    Premium акаунт:
    -10 цента на всеки регистрирал се твой реферал
    -10% на базата на спечеленото от изгледани реклами на твоите реферали.
    -60 опита да спечелиш от 1 цент до 5$ в ClixGrid
    -2$ на всеки ъпгрейд на Премиум на твой реферал от първо ниво
    -1$ на всеки ъпгрейд на Премиум на всеки твой реферал от 2,3,4,5,6,7 и 8мо ниво. Ттова е и основното предимство на Премиум потребителите, защото ако привлечеш само 5ма души и всеки от тях привлече 5ма и т.н. до 8 ниво и дори само 1% от тях си направят ъпгрейд на Премиум това са ти около 4 хиляди долара всяка годинал. Препоръчвам ти да прочетеш внимателно какво пиша на страницата Affiliate Program, после вече ти си пецени дали ако направиш ъпгрейд ще ти бъде полезно или не, но в никакъв случай не е задължително! :)
    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  130. Здравеи Наско ,
    искам да попитам как да полуцха 100 клика !
    Благодаря ти.

    ОтговорИзтриване
  131. Здравеи наско ,

    Малко информациа за 100 клика , банерите , директ ,рентед и рефералс кликове ! Мерси много.

    ОтговорИзтриване
  132. Здравейте и на двамата :)
    - Към анонимен: Като изгледаш 100 реклами :)
    - Към Алекс: Бъди малко по-конкретен, какво точно те интересува? :)

    ОтговорИзтриване
  133. Здравей отново ,
    Бих искал да знам какво се прави в менютата Banners,Banner Advertising и как се използват и кога мога да получавам
    Direct, Rented, Referrals Кликове !
    Мерси отново за информациата .

    ОтговорИзтриване
  134. Здравеите Наско , искам да попитам колко още такива саитове има и са надежни и можели да се регна в сичките ?7
    Благодаря

    ОтговорИзтриване
  135. Здравейте и на двамата :)

    –Към Алекс:
    * В менюто BANNERS ще намериш своят референтен линк, чрез който да събираш директни реферали, също така има и банери, ккоито можеш да слагаш на своят блог или сайт, отново с цел събиране на реферали.
    * Banner Advertising е направено с цел да си рекламираш банерът
    * Това е цитат от блога ми:

    "Какво е реферал? Има два вида реферали-директни и наемни.Ще дам един пример:

    Иван има акаунт в Необукс и казва на приятеля си Гошко за сайта. Дава му своя референтен линк и Гошко се записва през него. След това за всяка рекламка, която Гошко гледа Иван ще получава бонуси от Необукс, за това, че е довел Гошко в сайта, без Гошко да губи нищо от своята печалба. В този случай Гошко е директен реферал на Иван.
    Ако Иван каже на Гошко за Необукс, но забрави да му даде референтен линк и Гошко отиде направо на сайта и се запише, тогава Гошко кликайки отметката „съгласявам се с условията на ползване и т.н.” става реферал под наем. Това означава, че сайтът има правото да дава Гошко под наем на други потребители, които заплащат да кажем 20цента, за да печелят бонуси от рекламките, които гледа Гошко за 1 месец. В този случай Иван не печели нищо, Гошко отново не губи нищо, но от неговите кликания на рекламките печели някой американец, испанец и т.н., вместо приятелят му Иван.
    Ти също имаш възможността да взимаш реферали под наем, но не ти го препоръчвам, поне докато не опазнаеш добре сайта и това как работи, иначе може и да спечелиш, но може и да загубиш. За да привличаш директни реферали трябва да си изпълнил 2 условия:

    1. Да са изминали 30 дни от регистрацията ти
    2. Да си изгледал 100+ реклами

    След като си изпълнил тези 2 условия твоят референтен линк, който можеш да намериш на „BANNERS” става активен и ти можеш да го раздаваш на приятели, познати и непознати, за да може и те да печелят от Необъкс, а и ти да увеличи доходите си."

    -Към Теокн:
    По последни данни в мрежата има около 300 хиляди PTC сайта, честно казано от тях около 100тина (не 100 хиляди) са надежни и плащащи, останалите са скамове и не си струва да си губиш времето с тях. Препоръчвам ти преди да се регистрираш в който и да било такъв сайта да го проучиш добре. Най-лесно е да ползваш Google. Аз лично работя с 10+1 сайта към момента и съм доволен от тях :)

    Поздрави и на двамата :)

    ОтговорИзтриване
  136. likron,
    Здравей Наско,с онбукс вече всичко е шест проблемът е бил в мен самият не в саита или браузърите благодаря много за помоща и търпението.

    ОтговорИзтриване
  137. Здравейте, имам нужда от помощ.Има сайтове като например Олайлабух,искам да си пратя парите на алерт пей но незнам какво се попълва в полето където пише Payout PIN,моля някой да памагне.

    ОтговорИзтриване
  138. Здрасти и добре дошъл в стабилни пари :)
    Не знам този сайт и не съм работил с него, така че не мога да ти дам сигурна информация. По принцип в някои сайтове (например онбукс) имаш пин код, който въвеждаш при регистрацията си още и който ти изискват при всяка транзакция, която правиш в посока към и извън акаунта си. Това се прави с цел повече сигурност за теб самия. Предполагам, че случаят е подобен. Ако не си спомняш какво точно си въвел при регистрацията си, пиши на съпорта им или във форума, все ще се намери, някой да ти помогна :)
    Поздрави и успех!!!

    ОтговорИзтриване
  139. a nyama li nachin da se vkarat pari ot bankova smedka v alert pay i da se kupat rented referali blagodarya predvaritelno...

    ОтговорИзтриване
  140. Здрасти и добре дошъл в моя блог. :)

    1. Ще те помоля занапред да пишеш на български, все пак сме българи. :)
    2. От банковата сметка направо не, но ако имаш дебитна карта към нея я адваш към акаунта си в АлертПей и когато плащаш (няма значение за какво през АлертПей) ако нямаш достатъчно пари в акаунта си, остатъка ще бъде дръпнат от дебитната ти карта. Ако и там нямаш плащането няма да се осъществи. Понеже искаш да купуваш наемни реферали, препоръчвам ти първо да прочетеш "Стратегия" в www.provereniptc.com , би ти било доста полезно.
    Поздрави и успех от мен!

    ОтговорИзтриване
  141. Здравеи Наско ,

    Искам да те попитам за Rented Referals -Auto pay взимами пари всеки ден , има една една лента която мойе да се местиш на ляво и дясно от 0.1 до 4.1 как трибва да е настроено и за какво по точно се използва ?
    Мерси предварително !

    ОтговорИзтриване
  142. Здрасти,
    Не ти препоръчвам да ползваш Autopay, излиза неизгодно, защото малко са тези дето кликат на 3 или 4 рекламки...иначе лентата ти служа, за да виждаш рефералите си в различен цвят в зависимост от средния им брой кликове. Първият цвят ще се приложи към тези с под 1 клик средно, втоият за тези между 1 и 3 и третия за тези с над 4. Ако поместиш лентата наляво или надясно това ще повлияе само на цветовете. Направено е основно за улеснение за тези, които работят с много реферали, но реално ако ги подредиш по средна кликаемост резултатът е същия :)
    Поздрави и успех!

    ОтговорИзтриване
  143. Здравеи наско ,

    Вече направих 30 дни и 220 клика ,
    пратих референтниа линк и хората се регистрираха но н амен не ми излизат като директни зашто ?
    Мерси предварително !

    ОтговорИзтриване
  144. Здрасти Алекс :)
    Няма причина да не ти излизат като директни реферали, провери отново дали си дал правилният референтен линк. Сигурен ли си, че хората, които са ти казали, че са се записали наистина са го направили? Както ти казах, няма причина да не излизат като твои реферали. Ревефернтния ти линк трябва да е нещо поддобно:

    http://www.neobux.com/?rh=alex

    Подобно, но не и непременно същото :)
    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  145. http://www.onbux.com/?r=manaicbg
    http://www.onbux.com/rh=e2255174a3f55402d582ec4b1e758009
    Ето го криптирано и нормално аз лично им направих регистрациите през моя реферал след като им го пратих !

    ОтговорИзтриване
  146. При онбукс при регистрацията има поле с реферал, погледнал ли си какво изписва там при регистрациите им? Другото, което ми хрумва, нали не си правил регистрациите им през същия ИП, през който влизаш в своя акаунт?

    Ако не е никое от тези не знам какъв може да е проблемът, пиши на съпорта на онбукс :)

    ОтговорИзтриване
  147. коко
    здравей Наско
    Вяера наех първите си 3 реферала
    въпроса ми е как да разбера активни ли са или не?
    от вчера до сега като гледам статистиката май и тримата не са
    и още нещо като ги наема трябва ли да им платя или след 30 дена

    ОтговорИзтриване
  148. Здравей,
    можеш ли да ми кажеш някои добри сайтове,в които МОЖЕШ да наемаш реферали.За сега съм наел 20 в Onbux и съм доволен,но тук чета обратното за Neobux.Имаш ли информация за някои други?

    ОтговорИзтриване
  149. Здравейте и на двамата :)
    Ще бъда откровен с вас, наемните реферали, както в онбукс, така и в необукс не са реални хора, а ботове програмирани да правят определен брой кликания. В крайна сметка админите на съответните сайтове са програмирали така кодовете на тези ботове, че като цяло ние потребителите да сме на загуба от цялата работа. Някои ще сме на печалба (малка), но повечето ще сме на загуба. Отдавна не се занимавам с наемни реферали, само с директни съм и печеля добре (около 500$ към момента на месец). Занимавам се с 10 сайта и привличам хора към всеки, сайтовете са сигурни и мога да съм спокоен както за себе си така и за хората, които привличам. Препоръчвам и на двама ви да потърсите и намерите една група от 10тина сигурни и плащащи сайтове, към които да се запишете и да привличате други хора. Ако имате по 90 човека към всеки такъв сайта можете спокойно да си докарвате по 300$ на месец и тези пари ще са ви сигурни. Това определено не може да се каже за която и да е стратегия свързана с наемни реферали.

    Още един съвет, отбягвайте бъкс сайтовете, защото много малко са коректните, много хора, които скоро са започнали да се занимават с PTC се нахвърлят на бъкс сайтовете, защото мислят, че ще спечелят много от тях. В крайна сметка виждат, че истината е друга и трябва да търсят сигурните сайтове. :)

    Надявам се да съм ви бил полезен :)

    ОтговорИзтриване
  150. Здравей Наско.Можеш ли да ми кажеш какво значи Direct Purchases и откъде мога да следя печалбите от наетите реферали ако има изобщо някаква печалба,и как може да я изтегля ако има такава опция.Мерси предварително надявам се да ми помогнеш.

    ОтговорИзтриване
  151. Здравей, Direct Purchases е за рекламодатели, не са нас потребителите. Можеш да закупиш възможността други потребители да посетят твоя сайт (например). Иначе от наетите реферали можеш да следиш печалбата като гледаш броят на кликанията и съответно ги умножиш по печалбата ти на кликс в зависимост от това дали си стандартен потребител или Голдън :)

    ОтговорИзтриване
  152. НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА БЛОГА!!!!

    От днес включително Необукс направиха големи промени в цялостната си структура. Ето цялото съобщение от администратора:

    http://www.neobux.com/forum/?/3/192785/Important-advertisement-changes/

    ................................................

    По мое мнение това ощетява много здраво потребителите, вие как мислите? :)

    ОтговорИзтриване
  153. Здравей Наско.Може ли да ми обясниш как да изтегля натрупаната печалба от наетите реферали и как да го направя,при положение че имам наети примерно по 40 дена.Когато им свърши срока може пак да ги продължа в зависимост от моя баланс или да ги рециклирам но това което има като печалба може ли да се изтегли.Много благодарности,чатни ме в някои работи щото виждам че ти си доста в тия работи.
    Мерси бредварително,надявам се да ми помогнеш.

    ОтговорИзтриване
  154. Здрасти Милене и добре дошъл :)
    При всеки PTC сайт има минимум за теглене. При Необукс минимумът е 2$ за първото теглене, 3 за следващото и т.н. до 10$. От там нататък всяко теглене е на стойност 10$, можеш да го направиш от "your payment". Препоръчвам ти да прегледаш подробно www.provereniptc.com ще намериш отговорите на много въпроси свързани с PTC, особено в секциите Въведение, Често задавани въпроси, както и за начините на плащане(не помня как се казваше.
    Поздрави и успех от мен :)

    ОтговорИзтриване
  155. likron
    Здравеи Наско,
    имам малък проблем с необукса, от около седмица ми пуска рекламки само за 0.001 цент на всички даже и на 4 те който са основните които бяха по 0.01 цент имам и деректни реферали вече и на единият е като при мен(4 те са оцветени в оранжево).Опитвам се да им пиша но изобщо не ме пуска в тази опция. моляте дай някои съвет как да процедирам нататък. Благодаря ти предварително за отделеното време.

    ОтговорИзтриване
  156. Здрасти Ликрон,
    Ами честно казано, не знам необукс да имат такава опция, за да можеш да контактуваш с рефералите си. Кликсенс и Бъкс-матрикс го предлагат, но за неото мисля, че го няма. Иначе това с техните промени ще видим докъде ще ги доведе. В един от по-горните ми постове съм писал за промените и съм дал линк към форума им, ако искаш го погледни.

    ОтговорИзтриване
  157. Здравей Наско,можеш ли да ми обясниш какво значат тези катенарчета които се виждат в дясно на наетите реферали и за какво сужат, като цъкна на тях и стават жълти.Мерси предварително

    ОтговорИзтриване
  158. Здрасти Милене,
    Катинарът, когато е активен (тоест, когато е жълт) не позволява на рефералът ти да бъде автоматично рециклиран поради неактивност. Официално, версията на Необукс е, че това може да ни бъде от полза, ако например имаме добър и активен наемен реферал, който обаче отиде на почивка със семейството си и 2 седмици го няма. Ако катинарът не е активен, този "човек" ще бъде рециклиран с друг. Реалността обаче, както всички, които четат блога ми знаят е, че наемните реферали не са истински хора, а ботове и от тях можеш да бъдеш само на загуба. Това е и причината отдавна да не работя с такива, просто защото няма смисъл, винаги накрая губиш. Препоръчвам ти да си намериш 10тина сайта, в които си сигурен, че плащат и ще плащат и завбъдеще. Регистрирай се в тях, проучи ги и после вече почвай да събираш хора, които да се регистрират като твои директни реферали. Ако намериш 10 сайта, които са сигурни и проверени и привлечеш 50 човека към тях, можеш спокойно да си докарваш по 250-300$ на месец.
    Това е от мен, надявам се, че съм ти бил полезен. :)

    ОтговорИзтриване
  159. Здравей Наско, искам да те попитам като направиш например 2 долара в необукс задължително ли е тегленето или не,например ако имам 10 долара мога ли да ги изтегля наведнъж или както е процедурата най напред 2 и така нататък

    ОтговорИзтриване
  160. Здрасти отново Милене,
    В необукс имаш минимум за теглене, тоест има минимална сума, която трябва да си насъбрал, за да можеш да изтеглиш парите си. Не е задължително да имаш точно 2$, за да ги изтеглиш, ако искаш можеш да ги оствиш да станат и 20 преди първото теглене, но като цяло поне според мен няма смисъл. Аз лично при всеки сайт, в момента, в който достигна минимума си за теглене си пращам насъбраната сума към PayPal или Alert акаунта ми, в зависимост от сайта. Важно е обаче да знаеш, че минимумът ти нараства с всяко следващо плащане, докато не достигне 10$. За всяко следващо той е фиксиран на 10$. :)

    ОтговорИзтриване
  161. Здрасти Наско.Изпращам ти мойте линкове и искам да ми кажеш като ги видиш кой ставт и кои не стават,щото съм убеден че има сайтове които лъжат за тия работи,например като буксоната и олайлабукс.Мамицата им на тия сайтове дето само лъжат,ще те помоля да ми дадеш твойте да видя с кво работиш ти,че да знам ко да прая,щото нема смисъл да цъкам на реклами на който сайта е спам или некъв си фалшив.

    ОтговорИзтриване
  162. Здравей Наско. какво означава NeoPoints днес ми се появи и си нямам на идея какво е? Благодаря ти предварително :)

    ОтговорИзтриване
  163. Здравейте и на двамата :)

    Милене, отговорил съм на имейла ти :)

    Нео точките са нововъведение в Необукс, ще можем да ги ползваме, за да инвестираме в сайта под различни форми. Един вид, това са пари, които не можем да изтеглим, но ще можем да инвестираме в купуване на наемни ботове или в ъпгрейд на акаунта си. Админът прави доста промени в последно време, да се надяваме, че ще е за добро.:)

    ОтговорИзтриване
  164. Здравей тези как да разбера тези нео точки на колко цента се равняват и кога ще мога да ги ползвам?

    ОтговорИзтриване
  165. Здрасти, ами към момента не е ясно точно за какво ще бъдат използвани и на колко цента се равняват. Админът каза, че предстоят още промени и когато всичко е готово ще оповести за какво могат да се използват. Ето линк към темата във форума на необукс, ако искаш да прочетеш по-подробно. Първото мнение е на админа и там е обяснено подробно в какво точно се изразяват промените.

    http://www.neobux.com/forum/?/3/197925/Its-celebration-time/

    ОтговорИзтриване
  166. здравеите изкам малко помощт.
    Имам регистрация вав NeoBox, вчера изтеглих $2.74 от NeoBox вав PayPal получух това от NeoBox: Yesterday at 10:34 You have been paid!
    The amount paid was: $2.74 (minus $0.05 of fees) че са изпратени оспешно но вав PayPal все още нямам нищо.Нали се изплащат веднага. Моля за малко савети за моя проблем.

    ОтговорИзтриване
  167. Здравей, погледни отново PayPal акаунта си, парите би трябвало да са там, най-вероятно не си погледнала, където са транзакциите и съответно не си я видяла. Също така при каквато и да е транзакция в PayPal към и от акаунта ти получаваш имейл с информация за съответната транзакция на адреса, който си дала и който е де факто твоето потребителско име. :)

    ОтговорИзтриване
  168. Здрасти Наско имам един въпрос от няколко дни съм се регистрирал в необукс и до момента съм заработил 0,042 цента ,което според математиката е 4,2 ,но сам казваш ,че за кликане на реклама поучаваш 1 цент защо тогава сумата ,която ми изписва не е 42 цента а е 4,2 цента. . . Благодаря предварително. . . С уважение Антоан. :)

    ОтговорИзтриване
  169. Здравей Антоан, добре дошъл в блога ми :)

    Изписва ти 0,042 долара, защото си заработил към момента 4,2 цента. Като кликаш на рекламите на тях ти пише колко пари получаваш от всяка, загледай се и ще го забележиш. Повечето реклами в необукс са на стойност 0,1 цента, написал съм го и в блога, може би не си прочел внимателно. Повече пари на изгледана реклама има в другите 3 сайта, които съм препоръчал в блога-бъксматрикс, кликсенс и бъкс4Реал.

    Надявам се да съм ти бил полезен, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  170. здравей..регистрирах се в бъкс4реал но не мога да схвана(английския ми куца) къде да отида за да цъкам на рекламите..може ли да постнеш некоя картинка или да ми обясниш на мейл PApadok@abv.bg или на скайп al.stoiqn68..благодаря ти предварително..

    ОтговорИзтриване
  171. александър1 юни 2011 г. в 0:48

    Здравей Наско. не ми е излязъл предния коментар и затова ще те питам пак..регнах с в бъкс4реал и кликам на рекламите но не ми се натрупват пари.не съм добре с английския и затова не мога да разбера защо така се получава..

    ОтговорИзтриване
  172. Здравей Сашо, извинявай за късния отговор, имах доста работа последните 2 седмици и не съм влизал в блога. След като кликнеш дадената реклама, трябва да изчаакаш таймерът да се зареди преди да кликаш следващата. Това е единствената причина, поради която може да е възникнал проблем. :)

    Иначе за английския не се притеснявай, не се изисква кой знае колко високо ниво.

    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  173. Здравей Наско на мен сьщо ми дава по 0.001 цент за кликане . И това е окакто се регистрирах преди 20 дена.Няма никьде поне аз не виждам реклами по 0.01 цент. Така е от самото начало. Защо е така.

    ОтговорИзтриване
  174. Здрасти Йордане, добре дошъл в блога ми :)

    0,001 или 0,01 цента на кликане не може да ти дават. Това го няма в никой PTC сайт, защото е много малко. Да не би да имаш предвид 0,1 цента и 1 цент?

    Иначе всичко си зависи от сайта, в необукс към момента при повечето реклами получаваш по 0,1 цента на всяка, в Кликсенс (един от горепосочените сайтове в края на статията) има по 0,1 има по 0,5 има и по 1 цента. В bux4real има 5-6 реклами за по 1 цент всяка.

    Вече рядко влизам в блога в последно време, ако имаш въпрос за нещо спешно по-добре ми пиши на имейла посочен в статията, защото него го проверявам почти всеки ден :)

    Дано съм ти бил полезен, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  175. Здравей:) И аз съм нова в необъкс, един познат ме привлече и явно съм негов реферал:) Но аз получавам само по $0,01 на кликане и събрах едва $0,320 за вече сигурно месец:( Интересно ми е с това кликане, но мнооого бавно се събират пари с тези сумички...
    Другият ми въпрос е - jillsclickcorner.com - много е претрупан сайтът и не разбирам къде са точно рекламките за цъкане:), за сега започнах регистрирането от този сайт, после ще се регистрирам и в останалите, които предлагаш:) Благодаря и приятен ден!

    ОтговорИзтриване
  176. Здравей Изи, аз съм Наско, приятно ми е :)

    Ще се опитам да ти дам максимално пълна и добра информация, за да наясно точно какво е нужно, за да печелиш добре от PTC и GPT. Няма да са хиляди, но няма да са и центове. :)

    Трябва да знаеш, че повечето сайтове, които предлагат висока цена на изгледана реклама, тоест всичко над1 цент на клик рано или късно фалират, защото няма рекламодатели, които да се съгласят да плащат толкова много за това. На повечето места (ако намериш добри сайтове) ще има такива, които ще предлагат по 0,1 до 1 цента на изгледана реклама. Това е нормалното плащане на изгледана реклама (обикновено по 10-20 секунди). Не наемай реферали защото са ботове и ще си на загуба (има ги в необукс). Също така не прави никакви ъпгрейди на акаунти за пари, ти се записваш за да печелиш, а не за да плащаш. От там нататък:

    1. Намери си сайтове, които реално плащат и с сигурна, че няма да фалират. Тези в блога ми плащат и няма да спрат да плащат, защото са на минимум 3 години и структурата им е стабилна. Хубаво да кликаш рекламките в различните сайтове едновременно, защото така пестиш време. Аз например отварям по 5 сайта и кликам подред по една рекламка във всеки. Когато съм кликнал тази в последния, тази от първия вече се е заредила и отварям следващата. Така си пестиш доста време.

    2.Специално за jilsclickcorner, там можеш да печелиш и като се записваш в други сайтове (повечето са бъкс-хост сайтове, които фалират бързо). Можеш да печелиш по 5-30 цента на една регистрация. Има регистрации, които са само за САЩ, в тях няма да ти даде да се запишеш, защото си в България (предполагам). Има такива, които изискват плащане (например купете този продукт за 4$). Тях просто ги пропускаш и минаваш на следващите. Концентрирай се основно на тези, от които печелиш по 5-30 цента на регистрация. Трябва да попълниш 2 полета при самото удостоверяване, че си се записала. Сега може да ти звучи малко сложно, но като го видиш в сайта, ще свикнеш бързо. На първото поле слагаш username или имейл за регистрацията, а на verification email слагаш имейла ти, който са ти пратили, за да покажеш, че наистина си се регистрирала. :) Това можеш да правиш от PTS Offers Earn Cash! . Там където е зоната members. :)

    3. След като свикнеш да работиш със сайтовете, които си си избрала и имаш реално получени пари можеш да започнеш да ги препоръчваш на своите приятели и познати. Можеш и да пускаш обяви в сайтове за малки обяви. Реферал можеш да привлечеш чрез свой референтен линк (можеш да го намериш на Banners, Promotion, аffiliate links , различно е във всеки сайт).


    Препоръчвам ти да прочетеш подробно сайта www.provereniptc.com има доста полезна информация за PTC, вярвам, че ще ти бъде от полза. :)


    Надявам се, че съм ти бил полезен. :)

    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  177. Здравейте! От няколко месеца съм в Необукс. Най-сетне достигнах нивото, в което вече мога да си наема първите реферали, за жалост имам проблем (както го очаквах)Само 1 от общо 3-те прави кликовете. Как мога да ги изчистя и да наема нови? И дали това е необходимо? Благодаря предварително!

    ОтговорИзтриване
  178. Здравей, приятно ми е, Атанас съм :)

    Откровено казано не бих те посъветвал да влагаш каквито и да е пари в наемни реферали, те са ботове и трудно можеш да спечелиш от тях, защото са програмирани, така че да си на загуба. Това, което бих ти препоръчал е да събереш плащащи сайтове, от които можеш да печелиш по няколко цента на ден (20 такива ще ти свършат работа), разгледай ги и ги разучи добре, от тях ще можеш да печелиш по 40-50 цента дневно от собствени кликове. След това започни да събираш реферали (има хиляди начини за това, не е нужно да са твои познати). Препоръчвам ти да разгледаш стратегията на www.provereniptc.com (полезна и може само да ти бъде от полза).

    Надявам се да съм ти бил полезен, ако имаш други въпроси не се колебай да ми пишеш тук в блога или на имейл atanas.makedonski@abv.bg

    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  179. Здравеи: имам бая въпроси
    Значи регистрах се пбрво в необукс и започнах да си кликам на реклами без никаква помощ и да науча колкото мога за неото и подобни саитове които плащат редовно.Но при регистрацита незнаех още за директнити рефеали и продалжих сам само че за името и пеипал си писах меила и измисленото ими за рег. След това се регнах в 1-2 саита и там да си цакам за да може не само от неото ами и от други.пак със измилено име и за пеипела различното име зарегистрациятя с различен меил разбира се.
    Така могали да си продалжа или да карам само с един саит за един комп.
    като разбрах за това за директнитие рефеали в началото и как да си наема реф от неото продалжих повече кам него и разбрах как да се оправям с тях но
    Сега ме тревожи това че не си писах регистрацията на български а като си пишем повечето хора в саитовете и дали това ще повлияе на рег. ми която искам да направя в пеипала четох и не разбрах изцяло всичко на бъл.или анг. да бъде да си напиша рег.в неото със меила на бъл. или таи да остане
    Друго значи никой не ми помяга защтото мислят че е лъжа и ще ми направят нещо с данните или подобно;кажи ми как да си взема тази карта за пеипал по нататък защтот никой ние обяснява подробно какво да кажеш в банката.и трябва ли да внесеш някякви пари в картата просто за да има когато ти ги превеждат първоночално.картата дебитна ли кредитна ли е.кака трябва да бъде тази карта.
    аз съм на 21 и гледам да си изкарам некои лев в тая безработица а немога да обясня на баща ми и приятела ми каква карта ми трябва никои няма да ми повярва докато не покажа изкараните пари от тоя саит а и саитовете като кликсенс и наистина плащащите искат валиден пеипал дет се казва не измислен и да немога да правя нищо а само да им кликам и да си губя времето
    Моля помогни ми защтото не сам са занимавал със вадене на карти освен когато бях за 9 месеца на работа и си вадих дебитната карта_уникредит с маика а сега аз им казах че пробвам с тези само за да видя мога ли да изкарам нещо и веднага искат да ме откажат да не ме измамят като ми ползват с данните или нещо подобно.и за това карам съми4ак докато не им покажа изкараните пари от това ина4е няма да ми повярват.
    Божидар. мери предварително.

    ОтговорИзтриване
  180. Здрасти Божидаре, отговорил съм ти на имейла, който си ми пратил :)

    Поздрави, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  181. Здравей Наско.Аз кликам във Необукс от около 20 дни и вече имам почти долар.Запознат съм със ПТС сайтовете но цъкам само там и във Букс защото прочетох че те са най добрите пък и мои приятели играха там и така де може ли да ми кажеш как да си прехвърлям парички от пайпал във картата или от картата в пайпал знам че е малко неуместно но никаде не го пише а и не съм много добър в английския език мерси предварително може да ми пишшеш на емайла ама незнам как да ти го дам без да виждат другите :D

    ОтговорИзтриване
  182. Здравей и добре дошъл в блога ми :)

    За да си прехвърлиш парите от Neobux в PayPal конкретно трябва да си достигнал минимума за теглене (2$ за първото теглене). Когато си го направил на акаунта ти горе вдясно ще видиш Your Payment, кликни на него и ще можеш да прехвърлиш парите си в PayPal :)

    Иначе ако искаш да ми пишеш на имейла, можеш да го правиш винаги, ще се радвам да ти помогна, можеш да ми пишеш на atanas.makedonski@abv.bg

    Поздрави и лек ден, Наско :)

    ОтговорИзтриване
  183. здравей Наско,можеш ли да ми кажеш защо на всеки клик ме таксува 0,001,а не 0,01 както е записано.БЛАГОДАРЯ ПРЕДЖАРИТЕЛНО

    ОтговорИзтриване
  184. Здрасти и добре дошъл в Стабилни Пари :)

    Кажи ми точно за кой сайт става дума, при всеки е различно и не знам кой точно сайт имаш предвид. В кешнхитс например има реклами от по 1 цент и от по 0,05 цента, в необукс повечето са от по 1 цент, в хитс4пей са по 2 цента на реклама. Препоръчвам ти да прегледаш подробната информация за всеки един от тях, за да видиш за всеки колко ще получаваш за реклама. Можеш да го направиш на

    http://kinemerk.blogspot.com/2011/09/1-ptc.html

    Пиши ми за кой точно сайт говориш, за да ти кажа конкретно по колко се плаща на реклама :)

    Поздрави. :)

    ОтговорИзтриване
  185. Здравеи, да попитам какви още такива саитове знаеш, които е сигурно полу4аването на парите?

    ОтговорИзтриване
  186. Здравей и добре дошъл :)

    Сайтовете от системата Кинемерк са определено най-сигурните и добри PTC сайтове, защото плащат на 100% и за разлика от измислените бъкс-хостове, към които начинаещите се насочват. :)

    Препоръчвам ти след като свикнеш с първото ниво на системата Кинемерк, да преминеш към второто, за да можеш да печелиш още повече пари. Попитай своя спонсор за подробна информация относно второто ниво :)

    Поздрави и не забравяй да върнеш часовника си днес 1 час назад ;)

    ОтговорИзтриване
  187. Здравей,исках да попитам за рекламите в Необукс нали трябва да излизат по 4 на ден днес имах само две.И защо на View Advertisments ми излизат три квадратчета в различни цветове с различен брой реклами? Не трябва ли да са само зелени? Имам и още доста въпроси към теб,ще ти пиша на мейла.Дано си разбрал въпроса ми,така да се каже много начинаеща съм,на моменти се отчайвам

    ОтговорИзтриване
  188. Здрасти :)

    В необукс към момента има 3 вида реклами:

    1. Зелените са на бройка от рекламодателите. Например даден рекламодател може да закупи пакет от 10 хиляди бройки и когато 10 хиляди души за изгледали рекламата му, тя изчезва, докато той не закупи нов пакет. Тези реклами се появяват по различно време на деня. Правил съм си експеримент и средно за 1 ден се появяват около 40 такива, но трябва да си онлайн, за да ги кликаш или пък да си инсталираш Toolbar-a им, за да ти се появява съобщение, когато има нова реклама.

    2. Лилавите са фиксирани за 24 часа реклами от реални рекламодатели. Рекламодателят плаща да кажем 100 долара, за да бъде активан рекламата му за целия ден без значение колко души ще я изгледат.

    3. Оранжевите са 4 на брой и не са от реални рекламодатели, те са самогенерирани от Необукс и са на същия принцип като лилавите.

    Не се отчайвай и не се притеснявай да ми пишеш на имейла или тук в блога, ще се радвам да съм полезен. Българите трябва да си помагаме винаги, особено сега в тези трудна времена. :)

    Успех и горе главата! :)

    ОтговорИзтриване
  189. zapo4nah da klikam predi 5 meseca.zapo4nah sas 40 saita koito sumata za dostigane na pla6tane be6e 2 dolara.i poznaite kakvo stana samo 1 mi plati ot tezi 40 saita.zatova po4nah da klikam saitove sas minimalna suma ot 0.10 payment.probvah sas naeti referali no vse sam na zaguba.zasega klikam vav 50 saita vseki den no imam vreme.no vse pak kato po4na vav 10.00 i svar6vam vav 22.00 .pove4e ot 20 dolara mesec ne sam dokarval.nikoga ne sam investiral vav saitove li4ni pari.i kak da go napravq kato ot 40 saita edin samo mi plati.saitovete niknat kato gabi i iz4ezvat sa6to taka .taka 4e nikoi ne moje da me ubedi 4e ako investira6 nqma da zagubi6.

    ОтговорИзтриване
  190. Ако някой е решил, че ще спечели нещо от въпросния сайт, жестоко се лъже. Губих си времето 4 месеца.В началото вървеше горе-долу добре. Постепенно си наех 33 реферали.Докато бяха по-малко "кликаха" горе-долу.И когато станаха 33 почнаха да кликат по 2-ма на ден. Доста добро постижение... Най-много съм имал 14 кликнали реферали в един ден и то беше един единсвен път.Обикновено под 6 на ден кликат.Такива като автора на този блог може и да печелят нещо от директните реферали, които им се регистрират, но това са единици.Защото не може на всеки блога да му излиза на първа страница и по някои риба на ден да се хваща :)))
    И аз в началото, когато започнах да кликам, не вярвах на негативните коментари, но се убедих сам. Никога не съм имал реферал,който клика всеки ден, без да пропуска, както аз кликах примерно.Нали за да печелиш от рефералите трябва да кликаш всеки ден.Те кликаха по 1 път на седмица. Като така без да печелят от рефералите си ще достигнат до космическата сума от няколко стотинки за годината. Просто рефералите са ботове няма такова нещо като активни реферали. Аз съжалявам, че опитах и си загубих времето.

    ОтговорИзтриване
  191. Здравейте и на двамата и добре дошли :)

    Сори за късния отговор, но последната седмица беше натоварена. Оставам с впечатлание, че не сте прочели статията ми, никъде не насърчавам ползването на наемни реферали :)

    Към Анонимен:

    Няма смисъл да работиш с 50 сайта, камо ли пък да кликаш по 12 часа на ден, поне така мисля аз. Инвестирането на означава закупуване на наемни реферали (както е казал Велко под теб, те са ботове и от тях не се печели), между другото споменал съм го и в статията. Важно е да работиш със сайтове, които си проучил и проверил преди това, иначе винаги има риск да попаднеш на скам. Има такива, които са онлайн от повече от 2-3-4 години, те са стабилни, насочи се към тях, ако искаш да се занимаваш само с PTC. Иначе, както и на всеки бих ти препоръчал Кинемерк, защото с по-малко усилия, можеш да печелиш доста, доста повече, при това не от кликане на реклами :)

    Към Велко:

    Горе-долу същото като на момчето преди теб, никъде не се споменава само 1 конкретен сайта и никъде не съветвам хората да ползват наемни реферали, просто не си прочел статията ми. :)
    Може би ще се изненадаш, но имам доста малък брой директни реферали в момента, защото работя по системата Кинемерк, а при нея не са ти нужни десетки или стотици последователи, за да печелиш. Имам познат, който само с 5-ма души си докарва около 500$ в момента. :)

    ..........................

    Както казах, само от PTC, не може да се печели, но ако работиш в система, може при това доста добре, всичко е въпрос на желание и правилна работа. И, за да не става объркване ще кажа пак, че от наемни реферли не можете да спечелите, аз не го правя. :)

    Има начини обаче чрез инвестиране на част от печалбата да се печели доста, доста повече. Както се казва, който тъсри намира. :)

    Велко и анонимен не се отчайвайте, а прегледайте системата Кинемерк, ще останете доста изненадани как с малко усилия можете да постигнете доста повече, отколкото с кликане на реклами по 10 часа дневно :)

    Поздрави и успех! :)

    ОтговорИзтриване
  192. здравей Атанас искам да попитам конкретно за neobux,искам да инвестирам там,но alertpay не работят с виса,а paypal не одобрявали много много PTC-сайтовете.та нито знам откьде да инвестирам,нито как ще си полу4авам парите.правя си дебитна карта на ЦКБ(така де само трябва да си я взема),но не зная как да постьпя,ще сьм ти много благодарен ако ми помогнеш как да си реша проблема.

    ОтговорИзтриване
  193. Здравей и добре дошъл в Стабилни пари :)

    Аз имам карта Visa Classic към Райфайзенбанк и ми е прикачена и към акаунта ми в PayPal и към този в AlertPay, правил съм инвестиции и съм теглил пари към картата и от двете разплащателни системи. Това, което имаш като информация не е вярно така че си действай спокойно, можеш да инвестираш в Необукс и през AlertPay и през PayPal. Ако продължаваш да имаш някакви трудности ми пиши пак тук или на имейла ми atanas.makedonski@abv.bg. :)

    Личен съвет: Ако смяташ да инвестираш в наемни реферали твърде вероятно е да си на загуба в крайна сметка. Тези "наемни реферали" са ботове и са програмирани така, че почти всички, които ги ползват да са а загуба. Ако обаче си решил да инвестираш в реклама на друг PTC сайт, необукс е правилното място, защото има доста голям трафик. Само основният сайт от Системата Кинемерк го изпреварва в това отношение. :)

    Дано съм ти бил полезен. :)

    Поздрави,
    Наско :)

    ОтговорИзтриване
  194. zdr. nasko imam edno vupros4e ot 10 dena sam v neobux za momenta imam okolo 850 NeoPoints za kakvo moga da gi izpolzvam ? moga li da gi oburna v kinti ili puk da si naema sled 20 tina dena referali ? ( izvinqvam se 4e pi6a na lat. no v momenta nqmam kirilica)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти и добре дошъл :)

      Неоточките можеш да ги ползваш, за да наемаш реферали. Принципно тъй като те няма как да се обърнат в пари, за да ги изтеглиш този вариант с обръщането в Rental Баланс е най-добрият, да. :)

      Изтриване
  195. mersi za otgovora za neo to4kite i drugo zapitvane imam ako si naema referali te botove li sa ili obiknoveni potrebiteli koito ne sa vurzani kam nikoi i kolko struva (neo to4ki) edin referal i za kolko vreme moga da go polzvam sistemata avtomati4no li mi go izbira ili moga da si izbera nqkoi nqkoi potrebitel koito cuka redovno ? :) ps. pozdravi nasko foruma e super mnogo moje da se nau4i tuka

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти,

      Наемните реферали са ботове, а не реални потребители. Това е и причината всички тези стратегии, които се шарят из нета за това как ще си наемеш 10 реферала, после 30, после 200 и т.н. и накрая ще печелиш милиони да не са верни. В случая с неоточките има смисъл да ги ползваш за това, само защото не могат да се превръщат директно в пари за теглене.

      Рефералите се давата за 30 дни и струва 20 цента и системата ти ги избира на рандом принцип (тоест напълно случаен).Няма как да ги избираш такива, които цъкат редовно, но мжеш да подновяваш такива, които "уж са активни", само че такива на практика няма, защото както вече споменах всички са ботове. Таблицата за това колко цента получаваш за колко неоточки е следната:

      250 неоточки са 0.10$
      500 неоточки са 0.25$
      1000 неоточки са 0.60$
      2500 неоточки са 1.75$
      5000 неоточки са 4.00$
      10000 неоточки са 9.00$
      20000 неоточки са 20.00$
      40000 неоточки са 44.00$

      Благодаря ти за хубавите думи за блога, дано е полезен за възможно най-голям брой хора, наистина има доста информация. :)

      Ако искаш да печелиш добре от PTC, това, което мога да ти препоръчам е да не залагаш на наемните реферали като опция, а по-скоро да се насочиш към някоя система. Кинемерк е доста добра, аз лично съм доволен от тея, а и там можеш да печелиш добре без да имаш много реферали. :)

      Поздрави и успех! :)

      Изтриване